cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Konto

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Jak można zawiesić konto na czas nieokreślony skoro konto kilkanaście miesięcy nie istnieje , nie to konto 

Tag moderators
7 Replies

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Agent555 czy możesz doprecyzować? 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
Tag moderators

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@Syrena_zT  oczywiście 

Dziś otrzymałem od was mejlA ze konto mi zostało zawieszone na czas nieokreślony, skoro konto kilkanaście miesięcy nie istnieje, 

Jak można zawiesić konto skoro nie istnieje kilkanaście miesięcy wypowiedziałem umowę 

To nie to konto 

Tag moderators

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Agent555 ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie i zweryfikować sprawę, bo widzę, że nie masz przy tym koncie innych powiązanych. Masz może jakąś korespondencję mailową z nami, na koncie o którym mowa? 

Alicja
Tag moderators

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@Syrena_zT  tylko mam maila od was z dziś  o zawieszeniu konta 

Tag moderators

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Agent555 widzisz tam numer korespondencji? Potrzebuję jakiejś danej żeby namierzyć konto. 

Alicja
Tag moderators

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@Syrena_zT  proszę 

Konto kilkanaście miesięcy nie istnieje 

Screenshot_20260802-102104.png

Tag moderators

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Agent555 dzięki! Sprawdziłam to i faktycznie te konto zostało zawieszone. Natomiast nie widzę nigdzie informacji o tym żebyś wypowiedział na nim umowę. Gdyby konto było usunięte mielibyśmy to odnotowane, nawet w przypadku odstąpienia przez Ciebie od tej decyzji. Może wypowiedzenie złożyłeś jednak na innym koncie. 

Alicja
Tag moderators