anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kto w końcu odpowiada za dodanie punktu do mapy odbiorów? Allegro czy Inpost?

kaliszaneczka-x
#16 Inspirator

PaczkoPunkt POP-KZM2

Sklep mówi, że kieronik nie chce dodać, bo chce żeby o godzinę dłużej mieli otwarte... 

Pisałam do Allegro z prośbą o udostepnienie i usłyszałam, że mam kazać sklepowi sie kontaktować? Serio tak się klienta traktuje? 

[edytowano]

Kużwa zima jest _ ZIMNO I ŚLISKO!!! W 4-rech literach mam godzinę otwarcia, liczy się bliskość i to, że paczka przyjdzie w całości!

Teraz najlepsze. Proszę bardzo są sklepy jakoś nie mające takich problemów i nie robiące klientom pod górkę. Połowe części do kompa syn kupił gdzie indziej i jednym z powodów była dostawa... Dzięki za wsparcie na standardowym ZEROWYM POZIOMIE...

Widać X-C.. bardziej o klienta dba...

[edytowano]

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Masz rację 👍

tego kwiatu pol światu

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@kaliszaneczka-x 

Hmm, kto może odpowiadać za dodanie punktów InPost do mapy?
Trudne się wylosowało - więc to pytanie pozwolę sobie pozostawić bez odpowiedzi.

My możemy zgłosić sugestię, dokładnie tak, jak Doradca Tobie odpisał.
A w to, jak działają inne platformy, wnikać nie będę - bo to nie jest ani nasza rola, ani nasz problem.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

kaliszaneczka-x
#16 Inspirator

Ale to jak działa Wasza to chyba Wasz problem. Skoro jeden sklep może to znaczy że można i macie na to wpływ. Ja zgłaszam potrzebę, a to Wy jesteście od tego, by to załatwić. To Wasza kasa ucieka, ja sobie poradzę. Najwyżej zamówię tam gdzie mogę wybrać kuriera lub taki punkt, który mi odpowiada. Na allegro jak widać muszę zasuwać hektary do paczkomatu lub ryzykować rozwalenie sprzętu przez Waszych kurierów czy punkty. Wsparcia ZERO. 

Ps. chowanie zdjęcia było nie miejscu, połowa nazwy sklepu była obcięta- to jak wykropkowanie standardowo tu stosowane...

Jedyne co Allegro robi to:

Screenshot_25.png

Dzięki za przypomnienie. Nie zapomniałam tylko kupiłam gdzie indziej. Wasza strata.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@kaliszaneczka-x 

W wiadomości mailowej odpisaliśmy Tobie, że sugestię przekazaliśmy do naszego zespołu zajmującego się tą tematyką. 

Dziękuję raz jeszcze za nią i życzę Ci miłego dnia! 

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kaliszaneczka-x właściciel punktu, Allegro wymaga w umowie z InPostem żeby punkt był czynny minimum 8 godzin, wystarczy że w sobotę robią krócej i POPu nie zobaczysz na mapach, mam to samo z jednym punktem i dostałem odpowiedź od InPosta na forum z wyjaśnieniami, co śmieszne ten punkt jest na innych platformach w sklepach internetowych a na allegro podczas zakupów go nie widać 😄