Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
@Kazimierzw52 Kupon należy odebrać samodzielnie. Czy po zalogowaniu się do aplikacji nie widzisz opcji "Odbierz kupon"?
Nie widzę opcji „Odbierz kupon”. W zakładce „Kupony i karty podarunkowe” również nic takiego nie ma.
Już wszystko jest ok. Udało mi się pobrać kupon. Pozdrawiam 🙂
Czy mógłbym także prosić o dodanie kuponu 15 zł? Zainstalowałem appkę po raz pierwszy, ale kuponu nigdzie nie widzę. Dziękuję.
@takedown-pl przykro mi, ale nie spełniasz warunków tej promocji. Zgodnie z regulaminem
§ 3. Zasady i warunki Promocji
Twoje konto jest w tej chwili zablokowane na Allegro, więc żebyśmy mogli je odblokować i żebyś mógł z niego w pełni korzystać w przyszłości musisz uregulować swoje zobowiązania wobec Allegro, które znajdziesz w tej zakładce.
Dzień dobry,
U mnie również występuje ten problem. Aplikacja założona dzisiaj.
Z góry dziękuję
@Client:104721390 Konsultuję, dlaczego kupon nie pojawił się na Twoim koncie i wrócę z informacją.
Dzień dobry, u mnie niestety podobnie - brak kuponu. Będę wdzięczna za pomoc.
@Lania_W Kupon należy odebrać samodzielnie. Czy po zalogowaniu się do aplikacji nie widzisz opcji "Odbierz kupon"?
U mnie to samo.
Aplikacja zainstalowana, a kuponu brak.
Brak opcji "odbierz kupon".
@sq5rb konsultuję sprawę.
Również mam problem z odebraniem kuponu. Czy może to ktoś zweryfikować?
@sq5rb Kupon został dodany 🙂