Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
@Client:136886131 weryfikacja pokazała, że otrzymałaś już kupon - został wykorzystany do zakupu produktu: PIONOWA półka drewniana na resoraki HOT WHEELS.
witam, niestety u mnie ten sam problem, brak kuponu po pobraniu aplikacji...
@Client:98953759 poprosiłam o weryfikację.
Witam ponownie,
czy udalo sie cos ustalic?
@Client:98953759 Niestety wciąż czekamy na odpowiedź w tej sprawie.
hej, ja tez zobaczylem taka wiadomosc w aplikacji ze kupon za 15 zl wiec zrobilem zakupy a kupon sie nie dodal a teraz jako ze zrobilem zakupy przez apke zeby sciagnac te 15zl to juz go nie widac? czy moze go Pani dodac do mojego konta? - bo to chyba troche nie fair
@pozycjonet Jak konkretnie brzmiał komunikat dotyczący kuponu?
tak słowo w słowo to nie pamiętam dokładnie - ale sens by taki: odbierz kupon 15zł za instalację aplikacji i zrób zakupy / wykorzystaj go w ciągu tygodnia
zrobiłem dzisiaj jeszcze jedne zakupy ale nadal nie ma tego kuponu
Dziękuję, @pozycjonet. Już to weryfikuję, niedługo wrócę z dalszymi informacjami.
@pozycjonet, przyznaliśmy Ci kupon - będzie on ważny do 8 października.
dzięki
hej - przy okazji - mam w aplikacji kupon 20zl na zakup w kategorii moda - sa tam torby
w moim koszyku mam 2 tordy na kwote ponad 100zl ale kupon nie chce zaskoczyc mam info ze zakupy musz byc na ponad 80 zl i sa na ponad 122zl
dlaczego to nie dziala?
hej - przy okazji - mam w aplikacji kupon 20zl na zakup w kategorii moda - sa tam torby
w moim koszyku mam 2 tordy na kwote ponad 100zl ale kupon nie chce zaskoczyc mam info ze zakupy musz byc na ponad 80 zl i sa na ponad 122zl
dlaczego to nie dziala?
@pozycjonet, podlinkowana oferta nie jest w kategorii Moda. Torba znajduje się w kategorii Sport i turystyka. Jeśli kupon jest do wykorzystania w kategorii Moda, to niestety nie zadziała on w innych kategoriach.
ok - dziekuje