Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym zgłosić że zainstalowałem niedawno aplikację mobilną Allegro i nie kupiłem jeszcze niczego. Nie otrzymałem kuponu za 15 zł. za zainstalowanie aplikacji (następny za pierwszy zakup). Proszę napisać w czym jest problem. A może ta promocja już się skończyła? W jakim czasie obowiązuje ta promocja?Proszę o odpowiedź.
P.S. Nadmieniam że konto mam założone od dawna i cały czas korzystam ze strony internetowej Allegro żeby dokonywać zakupów.
@Client:104132971 pisali, że do 12 mają była promocja. Tutaj masz podobny wątek
12maja ta promocja się skończyła, kiedy zainstalowałeś i spełniłeś warunki?
Dokładnego dnia nie pamiętam ale gdzieś dwa tygodnie temu na pewno przed 12 maja.
A zakupy?
@Client:104132971 "...cały czas korzystam ze strony internetowej Allegro żeby dokonywać zakupów."
Obawiam się że to właśnie stanowi problem, też tak kiedyś miałem. Zakup powinien być dokonany z aplikacji Allegro ale nie z domowego wifi lecz z internetu mobilnego operatora gsm. Po prostu Allegro widzi numer IP urządzenia i nie akceptuje numerów stacjonarnych.
Sprawdź aplikację z wyłączeniem domowego internetu.
I jeszcze jedno, o ile dobrze pamiętam to te 15z widać tylko w aplikacji, na normalnej stronie Allegro jest one niewidoczne bo 15 zł do zakupów ze zwykłej strony nie dokładają.
@Client:104132971 Wskaż proszę numer zamówienia, które złożyłeś po zainstalowaniu aplikacji.
Od zainstalowania aplikacji nic jeszcze z niej nie kupiłem. Proszę napisać mi czy mam szanse otrzymać kupon czy już nie.
Mogę również prosić o sprawdzenie? nick marcin66
@marcin66 Tak, weryfikuję dlaczego kupon nie pojawił się na Twoim koncie wrócę z informacją. 😊
@marcin66 Gotowe. Kupon jest już na Twoim koncie. 😊
@Client:104132971 regulamin tej promocji jest dostępny tutaj.
Trwała ona od 7 maja 2024 roku do dnia 12 maja 2024 roku, a warunkiem otrzymania kuponu za instalacje było posiadanie aktywnego Konto na Allegro i Konto nie jest zawieszone, b) brak zakupów w Aplikacji Mobilnej Allegro na 12 miesięcy przed Okresem Trwania Promocji.
Natomiast Ty robiłeś zakupy w aplikacji np. 20 kwietnia, więc ten warunek nie został spełniony.
Fakty są takie że: a) konto aktywne na Allegro posiadam ponad dwa lata, b) zakupy przez aplikację jeszcze nie robiłem. Wszystkie zakupy robiłem i robię przez stronę internetową Allegro. c) 20 kwietnia kupiłem toster również przez stronę internetową i przed zarówno jak i po tej dacie kupowałem przez stronę internetową Allegro. Uważam że warunki spełniłem ale jeśli Allegro uważa inaczej to trudno nie ma sprawy. Przeżyję i to...🙂
@Client:104132971 przepraszam, że czekałeś. Rzeczywiście spełniłeś warunki tej promocji, mój błąd! Przyznaliśmy kupon na Twoje konto, możesz z niego skorzystać do 4 czerwca 2024 roku 🙂
Hej! Zainstalowałam wczoraj aplikacje Allegro, nie otrzymałam jednak kuponu na 15 zł. Czy można prosić o pomoc?
@kama_1990 Konsultuję kwestię braku kuponu i wrócę z informacją. 😊