Otrzymałem powiadomienie o kuponie 25zł na zakupy za min 200 zł. Zarówno na maila jak i w aplikacji. Kliknąłem odbierz kupon. Po dodaniu do koszyka towarów za ponad 200 zł kupon się nie pojawia. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
u mnie to samo, brak kuponu, a email był kliknięte
@IwonaOna2018 @Client:110808956
Możecie przesłać zrzut ekranu z widokiem treści otrzymanego powiadomienia oraz adresu nadawcy?
@IwonaOna2018 Przycisk "Kliknij po kupon" powinien Cię przenieść do strony z regulaminem, informacjami jak skorzystać z kuponu, czym on jest i jak działa. Pod tymi wszystkimi informacjami był kolejny przycisk: "Wykorzystaj kupon". Czy w niego również kliknęłaś? Jeśli tak, kupon jest w Twoim koszyku i będzie widoczny przy wyborze metody płatności.
Tak kliknęłam. Nawet nie raz skoro od razu nie dodało kuponu. Kuponu nadal nie ma. Zakupy miały być zrobione w aplikacji, tak więc przez aplikację próbowałam. Dodane do koszyka towary nie są na liście wykluczonych towarów (w koszyku mam kawę + odzież damską). Nadal nie ma kuponu. Zawsze pojawiał się od razu. Teraz nie ma wcale.
@IwonaOna2018 Spróbuj odinsatlować aplikację i zainstalować ją ponownie.
Aplikacja ponownie zainstalowana. Wyczyszczone wszystkie dane aplikacji. Nadal nie mam kuponu.
@IwonaOna2018 Na jaki adres mejlowy przyszło powiadomienie o kuponie?
[edycja]
@IwonaOna2018 Dziękuję. Konsultuję tę sprawę.
u mnie identyczna sytuacja jest, brak kuponu, reszta jak wyżej!
@IwonaOna2018 Otrzymałam wiadomość, że nie kliknęłaś w "kliknij po kupon" w mailu. Zrób to proszę i daj znać, czy kupon jest widoczny na koncie.
Sprawdziłem ponownie u siebie. Nadal brak kuponu.
Na moim koncie również brak kuponu, choć otrzymałem powiadomienie o tym że mam go odebrać w aplikacji. Dziękujecie mi w powiadomieniu za 2025 rok, oszukując nawet na jego końcu.
Dzień dobry,
aktywowałam dzisiaj kupon o wartości 25 zł, ale nie widzę go na koncie w aplikacji ani w koszyku podczas płatności. Proszę o informację, dlaczego zniżka nie jest widoczna i jak mogę z niej skorzystać przed upływem ważności.
Pozdrawiam.
@Drash1987 Czy po kliknięciu w przycisk z mejla kliknęłaś również w przycisk "Wykorzystaj kupon" dostępny u dołu strony z regulaminem i informacjami jak skorzystać ze zniżki?
Dokładnie tak zrobiłem...
@Drash1987 Na jaki adres mejlowy przyszło powiadomienie o kuponie?