anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupon 25 zł na zakupy za minimum 200 zł

IwonaOna2018
#8 Zapaleniec

Otrzymałem powiadomienie o kuponie 25zł na zakupy za min 200 zł. Zarówno na maila jak i w aplikacji. Kliknąłem odbierz kupon. Po dodaniu do koszyka towarów za ponad 200 zł kupon się nie pojawia. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
72 ODPOWIEDZI 72

boski_McG
#7 Wielbiciel

kupon 25 zł czeka na Ciebie w zasięgu kliknięcia. Aby go odebrać, kliknij w poniższy przycisk. Dziękujemy, za cały rok zakupów na Allegro.

Klikam w przycisk i kuponu nadal nie ma. Wiem że trzeba go wykorzystać w aplikacji ale po prostu w ogóle mi go nie dodaje do mojego konta. Proszę o szybką pomoc bo jest ważny tylko do 31 grudnia.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@boski_McG 

Konsultuję sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

tofik-16
#8 Zapaleniec

Czy również mogę prosić o sprawdzenie? 
Mam e-mail i miałem wiadomosć push na telefon. Niestety jak klikam obie opcje to nic nie widzę zarówno w aplikacji jak i przez przeglądarkę. 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@tofik-16 

Oczywiścię, wrócę z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

tofik-16
#8 Zapaleniec

@gdvorek 
Czy udało się wyjaśnić co było problemem? Czy jest szansa by kupony zostały wysłane jeszcze raz z nowym terminem ważności? 

oznacz moderatorów

boski_McG
#7 Wielbiciel

Czy coś się wyjaśniło? Czasu na wykorzystanie kuponu którego nie ma jest coraz mniej 😅

oznacz moderatorów

marcelka1207
#7 Wielbiciel

U mnie było to samo. Okazało się, że kupon jest i działa ale tylko gdy zrobi się zakupy za pomocą APLIKACJI  🙂 . Pozdrawiam.  

oznacz moderatorów

k_czka
#7 Wielbiciel

U mnie to samo. Wszystko wyklikane i brak kuponu w apce. Prośba o pomoc

oznacz moderatorów

marekg1971
#7 Wielbiciel

Otrzymałam kupon od allegro 25 zł za zakupy dokonane w 2025 r. - niestety kupon jest niewidoczny pomimo dokonanych zakupów za ponad 200 zł. Nie można z niego skorzystać. Jest nie podświetlony i jakby nieaktywny. Co mam zrobić, żeby skorzystać z kuponu? Mam czas do jutra. 

oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

tylko przez moderacje

rozejrzyj sie ile tu zgłoszeń o nieistniejących kuponach i jakichs kodach za Disneya… 

że tam ktoś jeszcze za to nie beknął? Jedne może się zawieruszyć. Przy tej masówie może nawet 10, ale 10 dziennie? 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@marekg1971 

Konsultuję temat, wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@k_czka 

Konsultuję temat, wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

andjony
#7 Wielbiciel

Witam 

Ja mam również dokładnie ta sama sytuacja. Przy probie odbioru kuponu, nic nie ma. Nie ma możliwości wykorzystania go w aplikacji.

oznacz moderatorów

MarSem0
#7 Wielbiciel

Witam, co z tymi kuponami? U mnie to samo, info push jest, kliknięte wykorzystaj kupon a kuponu brak. 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @Loczkis@MarSem0@andjony i @Client:42495395, przekazałem informację o występujących u Was problemach do zgłoszenia od @gdvorek.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Client:42495395
#7 Wielbiciel

Witam

Sytuacja dokładnie jak u innych.
Otrzymałem informację (dzwoneczek w przeglądarce i aplikacji) o kuponie od allegro 25 zł na zakupy za minimum 200 zł.
Postąpiłem zgodnie z instrukcją. Kupon się nie pojawił, informacja o kuponie zniknęła z przeglądarki i aplikacji.
Termin realizacji kuponu był do końca dnia 31.12.2025r.
To już druga taka sytuacja, że wiadomość o kupnie znika.

Proszę o pomoc.

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

Loczkis
#7 Wielbiciel

I u mnie również to samo...😑

oznacz moderatorów

Client:42495395
#7 Wielbiciel

Moją sprawę zamykam.

Zgłosiłem problem do Allegro Pomoc - Kontakt - Monety i kupony.

Wypełniłem formularz i po temacie. Reakcja błyskawiczna 👍👍👍

oznacz moderatorów

error669
#7 Wielbiciel

U mnie to samo ,nawet z kodami wcześniejszymi ,2 próby wczoraj i dzisiaj Kuponu brak 

oznacz moderatorów

BTK07
#2 Obserwator

U mnie to samo, proszę o interwencję

oznacz moderatorów