Otrzymałem powiadomienie o kuponie 25zł na zakupy za min 200 zł. Zarówno na maila jak i w aplikacji. Kliknąłem odbierz kupon. Po dodaniu do koszyka towarów za ponad 200 zł kupon się nie pojawia. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
kupon 25 zł czeka na Ciebie w zasięgu kliknięcia. Aby go odebrać, kliknij w poniższy przycisk. Dziękujemy, za cały rok zakupów na Allegro.
Klikam w przycisk i kuponu nadal nie ma. Wiem że trzeba go wykorzystać w aplikacji ale po prostu w ogóle mi go nie dodaje do mojego konta. Proszę o szybką pomoc bo jest ważny tylko do 31 grudnia.
Czy również mogę prosić o sprawdzenie?
Mam e-mail i miałem wiadomosć push na telefon. Niestety jak klikam obie opcje to nic nie widzę zarówno w aplikacji jak i przez przeglądarkę.
@gdvorek
Czy udało się wyjaśnić co było problemem? Czy jest szansa by kupony zostały wysłane jeszcze raz z nowym terminem ważności?
Czy coś się wyjaśniło? Czasu na wykorzystanie kuponu którego nie ma jest coraz mniej 😅
U mnie było to samo. Okazało się, że kupon jest i działa ale tylko gdy zrobi się zakupy za pomocą APLIKACJI 🙂 . Pozdrawiam.
U mnie to samo. Wszystko wyklikane i brak kuponu w apce. Prośba o pomoc
Otrzymałam kupon od allegro 25 zł za zakupy dokonane w 2025 r. - niestety kupon jest niewidoczny pomimo dokonanych zakupów za ponad 200 zł. Nie można z niego skorzystać. Jest nie podświetlony i jakby nieaktywny. Co mam zrobić, żeby skorzystać z kuponu? Mam czas do jutra.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
tylko przez moderacje
rozejrzyj sie ile tu zgłoszeń o nieistniejących kuponach i jakichs kodach za Disneya…
że tam ktoś jeszcze za to nie beknął? Jedne może się zawieruszyć. Przy tej masówie może nawet 10, ale 10 dziennie?
Witam
Ja mam również dokładnie ta sama sytuacja. Przy probie odbioru kuponu, nic nie ma. Nie ma możliwości wykorzystania go w aplikacji.
Witam, co z tymi kuponami? U mnie to samo, info push jest, kliknięte wykorzystaj kupon a kuponu brak.
Cześć @Loczkis, @MarSem0, @andjony i @Client:42495395, przekazałem informację o występujących u Was problemach do zgłoszenia od @gdvorek.
Witam
Sytuacja dokładnie jak u innych.
Otrzymałem informację (dzwoneczek w przeglądarce i aplikacji) o kuponie od allegro 25 zł na zakupy za minimum 200 zł.
Postąpiłem zgodnie z instrukcją. Kupon się nie pojawił, informacja o kuponie zniknęła z przeglądarki i aplikacji.
Termin realizacji kuponu był do końca dnia 31.12.2025r.
To już druga taka sytuacja, że wiadomość o kupnie znika.
Proszę o pomoc.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
I u mnie również to samo...😑
Moją sprawę zamykam.
Zgłosiłem problem do Allegro Pomoc - Kontakt - Monety i kupony.
Wypełniłem formularz i po temacie. Reakcja błyskawiczna 👍👍👍
U mnie to samo ,nawet z kodami wcześniejszymi ,2 próby wczoraj i dzisiaj Kuponu brak
U mnie to samo, proszę o interwencję