Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam problem
jak w roku 2024 znaleźć przedmioty ,które licytują inni użytkownicy ?
po sortowaniu aukcji Trafność największa pokazuje się porównywarka danego produktu. a nie przedmioty ,którzy licytują inni tak jak było wcześniej
dotyczy to każdej kategorii
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@Pro_age Weryfikuję tę sprawę.
Łał, czyli jest taki bałagan, że nawet pracownicy nie wiedzą jak działa wyszukiwarka po październikowej rewolucji.
Na czacie z konsultantem też nie mogłem uzyskać informacji
@Pro_age Wyślij mi proszę zrzuty ekranu z problemem, który opisujesz.
przykladowa kategoria jednak dotyczy to wszystkich kategorii
.
@Pro_age opisz proszę, na czym polega dokładnie problem, na podstawie przykładowej kategorii. (ze zrzutami ekranu)
Nie widzę licytacji które są licytowane tylko porównywarka cen
Wcześniej pokazywały sie aukcje które cieszą Sie największym zainteresowaniem
@Pro_age porównaj X ofert jest widokiem produktowym, który został wprowadzony na stałe od 1 października. Znajdują się tam zgrupowane te same oferty. W widoku produktowym otrzymujesz listę produktów, z której możesz przejść do listy ofert połączonych z danym produktem. (ten sam produkt, kilka licytacji)
Możesz dalej filtrować po trafności, ale pamiętaj, że oferty sponsorowane i promowane zawsze pokazujemy jako pierwsze.
A czy jak spadnie sprzedaż to będzie możliwe powrócenie do poprzedniego wyglądu?
@Czah-nik Nie licz na to , póki co to jak coś zmienili to ani się nie przyznają do błędu ani nie przywrócą do pierwotnej wersji.
tragiczne rozwiązanie pochłaniające czas wcześniejsza opcja była bardziej czytelna i przejrzysta ;]
@Pro_age Oni po prostu wiedzą lepiej, co jest dla nas dobre 🐭
Przecież znalezienie ciekawych produktów w ten sposób to tragedia 😉
osoba odpowiedzialna za zmianę chyba tego nie kuma, że wywalenie integracji Allegro i Lokalne, brak możliwości wyszukania po kończących się licytacjach i brak możliwości wyszukania po najnowszych dodanych, to wywalenie sporej ilości kupujących z platformy.
Dokładnie tylko co można z tym Zrobić może jakby więcej osób zgłosiło ten problem może by sie udało coś, zmienić?