Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Jak ustawić żeby login użytkownika podstawiał się automatycznie, ja klikam w login po kliknięciu żeby znalazł się w odpowiednim miejscu.
Chodzi o Gadane czasem nie chce mi się wpisywać loginu
@Agent555 automatycznie wyświetlają się loginu użytkowników odpowiadających w danym wątku. Inne należy rozpocząć wpisywanie aż do uzyskania podpowiedzi. Proponowana zmiana spowodowała by kłopot i stratę czasu w wyszukaniu użytkownika, któremu chcemy odpowiedzieć.
@Client:440052296 chodzi mi o to że gdy w danym wątku odpisuje użytkownikowi , muszę wpisywać login użytkownika któremu odpisuje , chodzi o to żeby login użytkownika którenu odpisuje wyświetl się automatycznie i ja klikam i ten login znalazł się w odpowiednim miejscu.
Czy można to ustawić, jeśli tak , jak to zrobić
@Agent555 przykro mi, ale za każdym razem musisz to wpisywać ręcznie. Nie ma możliwości automatycznego wpisywania.
@N_Nitka28 to, ze takiej możliwości u was nie ma, to akurat jest nieudolność waszych informatyków, bo jeśli podpowiadam tak jak tu:
to naprawdę nie jest problem, aby dodać z "automatu" @N_Nitka28 udzielając odpowiedzi konkretnej osobie
@N_Nitka28 "za każdym razem musisz to wpisywać ręcznie. Nie ma możliwości automatycznego wpisywania"
No jak nie ma, jak jest 🙂. Po wybraniu funkcji "odpowiedz" w Twoim poście, ręcznie wpisałam tylko "@", po czym rozwinęła się lista wszystkich uczestników tego wątku. Wybrałam (kliknięciem) właściwy nick, który już automatycznie pojawił się na początku mojej odpowiedzi.
A technicznie jakby to wyglądało.