anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Login użytkownika

MAMY ROZWIĄZANIE!
Agent555
#19 Nestor#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Jak ustawić żeby login użytkownika podstawiał się automatycznie, ja klikam w login po kliknięciu żeby znalazł się w odpowiednim miejscu. 

Chodzi o Gadane czasem nie chce mi się wpisywać loginu 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
Client:44052296
#21 Demiurg#

@Agent555 automatycznie wyświetlają się loginu użytkowników odpowiadających w danym wątku. Inne należy rozpocząć wpisywanie aż do uzyskania podpowiedzi. Proponowana zmiana spowodowała by kłopot i stratę czasu w wyszukaniu użytkownika, któremu chcemy odpowiedzieć.

oznacz moderatorów
Agent555
#19 Nestor#

@Client:440052296  chodzi mi o to że gdy w danym wątku odpisuje użytkownikowi , muszę  wpisywać login użytkownika któremu odpisuje , chodzi o to żeby login użytkownika którenu odpisuje wyświetl się automatycznie i ja klikam i ten login znalazł się w odpowiednim miejscu.

Czy można to ustawić, jeśli tak , jak to zrobić 

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Agent555 przykro mi, ale za każdym razem musisz to wpisywać ręcznie. Nie ma możliwości automatycznego wpisywania. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@N_Nitka28 to, ze takiej możliwości u was nie ma, to akurat jest nieudolność waszych informatyków, bo jeśli podpowiadam tak jak tu:

KOGIEL_T_0-1732486040774.png

to naprawdę nie jest problem, aby dodać z "automatu" @N_Nitka28  udzielając odpowiedzi konkretnej osobie 

oznacz moderatorów
szymela54
Maestra

@N_Nitka28 "za każdym razem musisz to wpisywać ręcznie. Nie ma możliwości automatycznego wpisywania"

No jak nie ma, jak jest 🙂. Po wybraniu funkcji "odpowiedz" w Twoim poście, ręcznie wpisałam tylko "@", po czym rozwinęła się lista wszystkich uczestników tego wątku. Wybrałam (kliknięciem) właściwy nick, który już automatycznie pojawił się na początku mojej odpowiedzi.

oznacz moderatorów
Client:128117527
#8 Zapaleniec#

A technicznie jakby to wyglądało.

oznacz moderatorów