anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mam zawieszone konto i nie wiem dlaczego

Client:115278600
#7 Wielbiciel#

Cześć, mam problem ponieważ dostałem maila ze złamałem regulamin i mam zawieszone konto. Natomiast w ogóle nie wiem, jaki punkt regulaminu złamałem lub co dokładnie złego zrobiłem - nigdy wcześniej nie miałem żadnego ostrzeżenia że coś mogę robić źle, były jedynie weryfikacje mojej osoby ale zawsze czekałem chwilę i max na drugi dzień konto działało jak należy. Wczoraj miałem kolejną taką weryfikację, przedłużyło się na drugi dzień i dzisiaj z rana mail że konto zawieszone. 

Naprawdę nie robiłem nic złego, nigdy tutaj nikogo nie oszukałem. Nawet nic nie sprzedawałem, moja aktywność to jedynie kupowanie kodów - które zawsze były od razu opłacane, więc nie ma mowy o jakimkolwiek oszustwie również w tej sprawie. Czy ktoś jest w stanie wyjaśnić co zrobiłem źle? Sam mail że złamałem regulamin niewiele wyjaśnia, uważam że to pomyłka bo zawsze wszystko uczciwie opłacałem 

Oznaczam moderatorów, będę wdzięczny za pomoc @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

#7 Wielbiciel#

PS Odnośnie tej weryfikacji to miałem to co się pojawia co jakiś czas, czyli że wyjątkowa sytuacja chwilowo nie dokończysz zakupu itp. Miewałem to już nie raz i zawsze właśnie było odblokowane chwilę później, a teraz w ogóle nie działa. Poważnie proszę o pomoc bo kazali niby pisać mailem ale nikt nie odpisuje a ja nie zrobiłem nic złego celowo - jeśli coś złamałem to nieumyślnie 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:115278600 co złego zrobiłeś to wie tylko Stwórca, Ty i dział bezpieczeństwa. Wiec jak napisałeś wiadomość to czekaj na odpowiedz od tych ostatnich

ps. a w email nie podali jakie paragrafy regulaminu złamałeś ?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

@Client:44052296 Niestety nie. Dostałem tylko automatyczny mail że mam konto zawieszone z powodu złamania regulaminu i nic więcej. 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:115278600 Proszę, zaczekaj na odpowiedź drogą mailową w sprawie numer 52460468. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów