anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Moja ocena została niesłusznie usunięta

Client:130223995
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, sprzedawca zwrócil dopiero środki po interwencji Allegro i otwarciu przez pracownika dyskusji.

Sprzedawcy został wystawiony komentarz

"Sprzedawca zwrócił środki po interwencji Allegro i otwarciu dyskusji"

Allegro usunęło go.

Zastanawiam się po co są komentarze skoro pisze się zgodnie z prawdą a Allegro je usuwa. Mimo że to sprzedawca poleciał w kulki nie zwracając środków w czasie a koniec końców klient nawet nie ma prawa do wystawienia negatywa.

O co chodzi @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Bez powodu komentarza nie usuwają . Sprzedawca ma określony czas na zwrot środków jeśli uzna to za stosowne i może tego terminu nie przekroczył .

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@kolekcjoner608  no przecież @Client:130223995  napisał "sprzedawca poleciał w kulki nie zwracając środków w czasie" 😉

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Client:130223995, Twój komentarz został usunięty, ponieważ naruszał regulamin.
Widzę również, że kontaktowałaś się z nami w sprawie o numerze 51503734. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące tej sprawy, proszę, kieruj je właśnie do niej.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@matt_rose  jeśli komentarz brzmiał  "Sprzedawca zwrócił środki po interwencji Allegro i otwarciu dyskusji" , to mogę wiedzieć który punkt regulaminu naruszał🤔, bo ja widziałem bardzie absurdalne oceny, które dotyczą sprzedającego, na przykład taką

"Masakra! Z wentylatora cieknie woda! Zalał mi całą podłogę!Najpierw lecą kropelki a potem już jak z węża ogrodowego. Wątpię że to powinno tak działać. Wydałam mnóstwo pieniędzy na sprzęt a narobił mi szkód na jeszcze więcej bo muszę wymienić panele na których stał bo napuchły od wody która się z niego wylała. Jestem w absolutnym szoku, czegoś takiego się kompletnie nie spodziewałam."

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Nadal żadnej odpowiedzi od was nie ma. W jaki sposób narusza zasady skoro wszystko zostało opisane z prawdą i nikt nie został wyzwany?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Nadal żadnej odpowiedzi od was nie ma, na czacie Pani też nie potrafiła odpowiedzieć w jaki sposób narusza zasady skoro wszystko zostało opisane z prawdą i nikt nie został wyzwany

oznacz moderatorów