Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedający wystawił na aukcji przedmiot ze zdjęciami z katalogu który jest wart 40 000 a chcę sprzedać za 14 tys. + darmowy transport .Nie chce wysłać zdjęć realnych nie zgadza się na płatność przy odbiorze .Przegrałem aukcje w ostatnich sekundach o 100 zł licytując na 14 000 i po paru godzinach osoba sprzedająca odezwała się do mnie czy jestem dalej zainteresowany kupnem
tłumacząc się tym że osoba która wygrała ma czas do niedzieli lecz nie odbiera telefonu więc może mi sprzedać za 14250 wysyłając link
@Client:102464653 rezygnuj, bo już czuję i widzę że będziesz te 14.250 zł w plecy albo i więcej.
Mi wygląda na oszustwo, uważaj przemyśl bo wygląda na zakup poza Allegro.
@LEW433 napisał(a):
Mi wygląda na oszustwo, uważaj przemyśl bo wygląda na zakup poza Allegro.
Bo to jest oferta poza Allegro z fałszywym linkiem.
A poza tym sprawa jest na tyle poważna, że powinny się tym zająć nasze forumowe specjalistki
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:102464653 Nie wchodź w takie gierki ,to wygląda na ewidentną próbę oszustwa . Wcale bym się nie zdziwił jakby sam lub ktoś zaufany wygrał tę aukcję a teraz szukają jelenia który da się upolować. Chcesz bezpiecznie kupować to kupuj przez allegro ,w sklepach stacjonarnych lub od kogoś kogo darzysz zaufaniem.
Wał, allegro udostępnia tylk odane do sfinalizowania wygranemu aukcji więc skąd ma twoje dane jako licytującego
@Client:102464653 Cześć, będę wdzięczna za przesłanie zrzutu ekranu z widoczną propozycją i loginem sprzedającego