anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę kupić nic przez Allegro.

Eryk_Ek
#8 Zapaleniec#

Witam. Chciałem wczoraj kupić płyty Hey ale nie mogę. Ze strony allegro przekierowuje mnie do Alior Banku i wyskakuje mi jakiś błąd.

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Eryk_Ek a jaką metodę i bank płatności wybierasz?

oznacz moderatorów

Eryk_Ek
#8 Zapaleniec#

Wybieram PayU i mam konto w Alior Banku.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Nie możesz kupić czy tylko opłacić . Jak jest jakiś problem z bankiem to zawsze można poprosić sprzedawcę o numer konta i zrobić mu przelew.

oznacz moderatorów

Client:35386082
#15 Entuzjasta#

@kolekcjoner608 jeżeli zapłaci bezpośrednio na koto sprzedawcy to kupi poza Allegro i zrezygnuje z wysyłki smart, Allegro Protect.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@Client:35386082 Nie wiem jak komu ale mnie to ani jakiś Smart ani protect nie jest potrzebny do robienia zakupów . Wystarczy kupować z głową ,sprawdzać co i od kogo się kupuje a bez smarta zawsze można znaleźć  tańsze oferty . 

oznacz moderatorów

Eryk_Ek
#8 Zapaleniec#

Opłacić. Po wysłanym do was mailu kupiłem te płyty i teraz znowu nie mogę kupić kolejnej.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Eryk_Ek dzisiaj pojawiły się problemy z realizacją płatności. Głównie dotyczyły płatności Blik, ale zdarzały się również w przypadku innych metod. Możesz spróbować ponowić płatność lub wstrzymać się z jej finalizacją do chwili przywrócenia pełnej funkcjonalności w tym obszarze. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Eryk_Ek napisz proszę jaki komunikat ci się wyświetla. Jeżeli możesz podaj też link do oferty, w której chciałeś zrobić zakup. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Eryk_Ek
#8 Zapaleniec#
oznacz moderatorów

Eryk_Ek
#8 Zapaleniec#

{"responseHeader":{},"errorResponse":{"errorCode":"INTERNAL_ERROR","errorTitle":"Error","errorMessage":"Internal error?"}}

oznacz moderatorów

anne1234
#7 Wielbiciel#

Nam to samo...

oznacz moderatorów