Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
kupiłem przedmiot na allegro https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione/7004dba9-c566-377a-853b-c00bed69c153
od sprzedającego: FZJI20
po wielu wiadomościach do sprzedającego (który od momentu zakupu już nic nie wystawia bo dostał blok na konto, a wystawiał przedmioty z dobrymi opiniami, zdjęciami kupujących osób, więc wydawało mi się że wszystko okej) nie mogę uzyskać od niego nic, ani nr przesyłki, żadnej konkretnej informacji kiedy przesyłka dotrze/gdzie się znajduje, raz pisze że jest na celnym u nas w Polsce, raz że nie opuściła terminala w Chinach bo jest zła pogoda, a nie mogę otworzyć dyskusji, bo wyskakuje komunikat:
Termin na nadanie Twojej przesyłki jeszcze nie minął. Gdy sprzedawca rozpocznie realizację Twojego zamówienia, umożliwimy Ci śledzenie paczki w zakładce Kupione. Przewidywany czas wysyłki tego zamówienia to piątek, 12 lip.'
Tyle, że mamy 20.07 i powinno się dać dyskusję otworzyć normalnie, a niestety komunikat blokuje tę możliwość.
Bardzo proszę o pomoc.
Dzięki.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Cześć @lukas_radom. Rozpoczęliśmy Dyskusję w Twoim imieniu.
Super, dziękuję bardzo!
Ciężki gość, jak tu jestem tyle lat tak nie spotkałem takiego nawet wśród 'oszustów', do tego odpisuje tylko po angielsku bo zagraniczniak. Ciekawe co będzie tłumaczył w dyskusji, pewnie to samo 'nic' :).