anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie udało się kupić produktu

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:135025342
#8 Zapaleniec

Witam dlaczego w momencie gdy próbuję coś kupić wyskakuje mi komunikat Nie udało się kupić produktu To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz. a żaden formularz mi się nie pojawia do wypełnienia.   @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   mogę prosić o pomoc

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:135025342 spróbuj teraz, ograniczenie nie powinno się już pojawiać przy zakupie. 😊

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Client:135025342
#8 Zapaleniec

bardzo dziękuję za pomoc

oznacz moderatorów
Maryolka
#7 Wielbiciel

@Sa_nova  - w jaki sposób można uniknąć tego ograniczenia? Mam taką samą sytuację na koncie sanboxowym - Te_Kr_Sandbox.

oznacz moderatorów
San_set
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Maryolka, ograniczenie nakładamy ze względów bezpieczeństwa. Szczegółowe informacje dotyczące przyczyn jego nałożenia mają charakter wewnętrzny.

Z tego względu nie jestem w stanie powiedzieć Ci jak można go uniknąć. 

Sandra
oznacz moderatorów
Maryolka
#7 Wielbiciel

@San_set chcę po prostu udrożnić testy na użytkowniku Te_Kr_Sandbox. Powinnam założyć nowy thread jako ten użytkownik, na którym występuje problem czy prośba o zdjęcie takiego ograniczenia tutaj wystarczy? Żaden formularz przy wystąpieniu tego błędu się nie wyświetla, a zakładanie nowego konta wydłuża proces testów.

oznacz moderatorów
San_set
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Maryolka, konsultuję tę sprawę. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Sandra
oznacz moderatorów
Maryolka
#7 Wielbiciel

Prośba o odpowiedź 🙂 Rozumiem kwestie bezpieczeństwa, ale to jest konto Sandbox.

oznacz moderatorów
Maryolka
#7 Wielbiciel

Maryolka_0-1777966392341.png

Gorąca prośba o pomoc @San_set @Sa_nova 

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Maryolka 

Sprawa jest nadal konsultowana, proszę o cierpliwość. Wrócimy tu z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Maryolka
#7 Wielbiciel

Dziękuję, problem już rozwiązany --> https://github.com/allegro/allegro-api/issues/13350.

oznacz moderatorów