anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie widać rozpoczętej dyskusji

Przemo_M
#10 Popularyzator#

Zgłosiłem dzisiaj już dwa razy dyskusję/reklamację do jednego zakupu i nigdzie nie ma informacji, że ją zgłosiłem. Dlatego dwa razy zgłosiłem bo myślałem, że cos "nie zaskoczyło". Ale przy ekranie końcowym było napisane, że sprzedawca ma 24 godziny na odpowiedź itd.
Co to za bezsens? Ja nawet teraz nie mam jak zamknąć dyskusji np. tej drugiej zdublowanej. 
Nie ma ani informacji na moim mailu ani pod ikoną wiadomości czy powiadomień ani jak się wejdzie w zakup - tu mogę zgłaszać cały czas reklamację. To wygląda tak jakby system nie przyjmował mojego zgłoszenia z tym, że mi mówi, że przyjął.
Dotyczy zakupu db2bbdd6-5cd0-3797-8028-c325a03675a3

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Przemo_M a w zakładce dyskusje cos widzisz?

oznacz moderatorów

Przemo_M
#10 Popularyzator#

Nic tu nie ma... mało tego, ostatnia dyskusja tu jest z 2023 roku a od tego czasu zgłaszałem wiele dyskusji.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Przemo_M może masz inne konto ?

Poczekaj na moderatorów @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Przemo_M
#10 Popularyzator#

Mam tylko jedno konto i się upewniłem, że to moje. Coś się wysypało chyba w allegro. Ale to wiele godzin już tak jest.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@Przemo_M  oni cały czas coś mieszają, ja niedawno parę dni nie miałem dostępu do dyskusji, ale po zgłoszeniu naprawili

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Przemo_M Sprawdź proszę czy podany numer zamówienia jest poprawny. Niestety nie mogę go odnaleźć.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Przemo_M
#10 Popularyzator#

To był hash z linku a numer zamówienia to:  3d2b4f80-3979-11f0-a4ad-59e8973f3601
P.S. jeśli to będziecie naprawiać to jeśli się da prosze o usunięcie tych dwóch dyskusji, ja zgłosze ostateczną, bo sytuacja z produktem się zmieniła.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Przemo_M Dziękuję. Nie widzę żadnej trwającej dyskusji do tego zamówienia.

Spróbuj ponownie rozpocząć dyskusję i jednocześnie wykonaj zrzuty ekranu z widokiem kolejnych kroków. Jeśli problem się powtórzy, prześlij mi zrzuty. Przekażę je ze zgłoszeniem do zespołu technicznego.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Przemo_M
#10 Popularyzator#

Po ponownym (trzecim) zgłoszeniu dyskusja się pojawiła i przyszedł też email.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Przemo_M Gdyby problem się powtórzył, proszę o sygnał.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów