Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zgłosiłem dzisiaj już dwa razy dyskusję/reklamację do jednego zakupu i nigdzie nie ma informacji, że ją zgłosiłem. Dlatego dwa razy zgłosiłem bo myślałem, że cos "nie zaskoczyło". Ale przy ekranie końcowym było napisane, że sprzedawca ma 24 godziny na odpowiedź itd.
Co to za bezsens? Ja nawet teraz nie mam jak zamknąć dyskusji np. tej drugiej zdublowanej.
Nie ma ani informacji na moim mailu ani pod ikoną wiadomości czy powiadomień ani jak się wejdzie w zakup - tu mogę zgłaszać cały czas reklamację. To wygląda tak jakby system nie przyjmował mojego zgłoszenia z tym, że mi mówi, że przyjął.
Dotyczy zakupu db2bbdd6-5cd0-3797-8028-c325a03675a3
Nic tu nie ma... mało tego, ostatnia dyskusja tu jest z 2023 roku a od tego czasu zgłaszałem wiele dyskusji.
@Przemo_M może masz inne konto ?
Poczekaj na moderatorów @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mam tylko jedno konto i się upewniłem, że to moje. Coś się wysypało chyba w allegro. Ale to wiele godzin już tak jest.
@Przemo_M oni cały czas coś mieszają, ja niedawno parę dni nie miałem dostępu do dyskusji, ale po zgłoszeniu naprawili
@Przemo_M Sprawdź proszę czy podany numer zamówienia jest poprawny. Niestety nie mogę go odnaleźć.
To był hash z linku a numer zamówienia to: 3d2b4f80-3979-11f0-a4ad-59e8973f3601
P.S. jeśli to będziecie naprawiać to jeśli się da prosze o usunięcie tych dwóch dyskusji, ja zgłosze ostateczną, bo sytuacja z produktem się zmieniła.
@Przemo_M Dziękuję. Nie widzę żadnej trwającej dyskusji do tego zamówienia.
Spróbuj ponownie rozpocząć dyskusję i jednocześnie wykonaj zrzuty ekranu z widokiem kolejnych kroków. Jeśli problem się powtórzy, prześlij mi zrzuty. Przekażę je ze zgłoszeniem do zespołu technicznego.
Po ponownym (trzecim) zgłoszeniu dyskusja się pojawiła i przyszedł też email.
@Przemo_M Gdyby problem się powtórzył, proszę o sygnał.