anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nieautoryzowane zakupy z mojego konta, jak się zabezpieczyć?

andrut90
#1 Nowicjusz#

Dzien Dobry,

Własnie po przebudzeniu zauwazylem ze na poczcie mam kilka wiadomości dotyczacych - nowych zakupów. Miedzy innymi sluchawki Airpods z dwoch roznych aukcji czy jakies doładowania do dziwnych gier? Sam niewiem..
Na szczescie drogie produkty jak Airpodsy - nie zostały opłacone. Inne tansze oferty już tak.
Haslo zmieniłem, dodałem weryfikacje dwuetapową ale otwarte oferty zostały prawdopodobnie usuniete z listy zakupów. 
Niechcialbym jakichs dalszych problemów z tym zwiazanych. Co moge zrobić zeby wyjaśnic tę sprawe i lepoiej zapezpieczyć dostep do mojego konta?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:35386082
#13 Ambasador#

Lepiej zabezpieczyć się nie da.
Kto płacił za te zakupy? Ty? możesz odzyskać pieniądze - anuluj/zgłoś zwrot .

Moderatorzy Ci szybko odkryją te ukryte i możesz je obejrzeć, zgłosić na Policje czy co tam chcesz...
Odkryjecie ukryte zakupy poprosze? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@andrut90 Pozmieniaj hasła i td, a tamte zakupy anuluj. W zasadzie nie trzeba wyjaśniać na razie, chyba żeby jacyś sprzedajacy np wysłali.  Ja bym jeszcze sprawdził jakie urządzenia masz dodane do zaufanych.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@andrut90 na koncie, z którego opiszesz nie ma żadnych ukrytych zakupów. Odpowiednio zabezpieczyłeś już swoje konto, dodatkowo zgłosiłam tę sytuację u nas. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@andrut90  musieliśmy zablokować Twoje konto, żeby było w pełni bezpieczne. Konieczne jest jeszcze wykonanie kilku czynności, skontaktuj się proszę za pomocą formularza, Doradca wyjaśni, jakie są dalsze kroki. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:35386082
#13 Ambasador#

@la_nika rozbawiłaś mnie. 🤣 Dziękuję.
Ale cóż, @andrut90 sam chciał zabezpieczyć swoje konto jak najlepiej.

oznacz moderatorów