Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o interwencję w sprawie nieodebranych przez kuriera przesyłek z zielonego automatu.
Przesyłka A002YHG631 została umieszczona w sobotę 18.10, przesyłki A002YIBLZ4 oraz A002YIBNY3 w niedzielę 19.03 i do tej pory nie zostały odebrane przez kuriera.
Proszę również o wykluczenie ich z jakości sprzedaży @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć @sklepPiknicka, poprosiłem o interwencję w sprawie Twoich przesyłek.
Wykluczyłem również obie przesyłki z miary jakości, zmiany będą widoczne od jutra 🙂
Ja również proszę o wykluczenie zamówienia ze statystyk, paczka wczoraj nadana o godzinie 12 w punkcie DPD pickup , jest godzina 17:39 dnia następnego a dalej nikt jej nie odebrał i do jutra nikt jej nie odbierze a jutro? Może też nie. Proszę o interwencję nr zamówienia fac8efd0-aceb-11f0-9793-a31c3ea1e83c nr przesyłki Allegro AD0VB04008C1KTL6J
@AlePiesio termin nadania tego zamówienia minie dopiero 22.11.2025, więc jeśli kurier w dalszym ciągu go nie odbierze, dopiero następnego dnia możemy wykluczyć je z jakości Twojej sprzedaży.
@_HolaOla_ skąd takie informacje ? Ja widzę co innego w szczegółach zamówienia, termin nadania był wczoraj! A dziś termin dostawy! @_HolaOla_
@AlePiesio to już wewnętrzne szczegóły naszych narzędzi. System bierze pod uwagę zamówienie w obliczeniach dopiero dzień po przewidywanym czasie dostawy, czyli w przypadku tego zamówienia 22.10.
Rozumiem żeby wykluczyć przesyłkę z jakości sprzedaży to trzeba poczekać aż minie ten przewidywany czas dostawy ale to nie jest termin nadania tak jak Pani napisała, termin nadania to jest mój termin który minął wczoraj a dziś klient powinien otrzymać przesyłkę .
@AlePiesio i tak i nie, ale bez wchodzenia w zbędne szczegóły, fakty są takie, że kurier nie odebrał tej przesyłki chodź powinien, dlatego interweniowaliśmy już w sprawie tego odbioru, a wykluczyć tę przesyłkę będziemy mogli najwcześniej 23.10.
Pewnie standardowa odpowiedź, że nie miał zlecenia.... A nawet rozmawiałem dziś z tym kurierem obok tego punktu DPD żabka pickup, był dosłownie 20 metrow dalej w one boxie , nie pomyślalem że mi paczki z żabki nie odbierze jak jest obok tej żabki więc nic się go nawet nie pytałem sądząc że zaraz tam podejdzie...