Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, 1.11. Kupiłem na Państwa stronie maskę IronMan jako gość, a następnie zapłaciłem zgodnie z instrukcją (na konto PayPro SA *ALLEGRO S Wierzbiecice 1B, Poznań, 61-569, POL), jednak do chwili obecnej nie otrzymałem żadnego potwierdzenia. Potwierdzenie wpłaty mogę wysłać od razu. Następnie założyłem konto, ale tam również nie jest rejestrowane żadne zamówienie.
Pozdrawiam, Weronika Noga
@VerNog Na Allegro nie ma możliwości kupowania jako "gość".
Pokaż link do oferty w której dokonałaś zakupu.
Nie miałem wtedy zainstalowanej aplikacji. I niestety nie wiem, jaki to był sprzedawca. Po prostu wpisałem to, czego szukałem, wybrałem i zapłaciłem. Jedyne dane jakie posiadam pochodzą z wpłaty na konto.
@VerNog Zakup musiał zostać dokonany na jakimś koncie - nie ma innej możliwości.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Rzucicie okiem?
@VerNog Na Allegro.pl nie ma możliwości złożenia zamówienia jako gość. Napisz do nas i prześlij proszę potwierdzenie pobranej płatności przez ten formularz. Na podstawie potwierdzenia, będziemy mogli zlokalizować wpłatę jeżeli została zrealizowana na naszej stronie.
Rozumiem. Mogę wysłać Ci potwierdzenie na e-mail, plik jest za duży, aby go tutaj dodać
@VerNog to był zakup na allegro.cz. Tam zakup bez rejestracji jest możliwy, skontaktuj się proszę za pomocą formularza (tu wersja czeska). Doradcy będą mogli Ci pomóc.
Dziękuję, postaram się życzyć miłego dnia