anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nieznane urządzenie co zrobić?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Robert11or
#8 Zapaleniec

Korzystam z Motoroli, a dzisiaj zauważyłem  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Screenshot_20260103-134442.png

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
Robert11or
#8 Zapaleniec

Proszę spojrzeć w mój profil,bo prz do nowym rokiem miałem problem z kartą.

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Robert11or a wylogowałeś wszystkie urządzenia? Masz włączone dwuetapowe logowanie?

oznacz moderatorów
Robert11or
#8 Zapaleniec

Hej tak mam włączone dwuetapowe logowanie . Czy masz na myśli wylogowanie urządzeń z głównego konta google?

oznacz moderatorów
Robert11or
#8 Zapaleniec

Sprawdzałem konto popatrz 

Screenshot_20260103-143850.png

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Robert11or  Zdecyduj się gdzie jesteś, na stronie Google  czy zalogowany na stronie Allegro.

Jeśli logujesz się poprzez Google no to wiadomo dlaczego masz wspólnika do konta.  Ja też mam  jedno konto gmail  wspóldzielone z  kimś kto czasem informuje mnie o swoich problemach, ale olewam to nie korzystam z tego konta. 

oznacz moderatorów
Robert11or
#8 Zapaleniec

Myślałem że ma to z tym coś wspólnego . Tak loguje się przez Google.

To ciekawe dlaczego było aż 11 nieznanych urządzeń zanim rozwiązałem problem z kartą, nawet bym nie wiedział gdyb nie sprawdził oczywiście je szybciej wylogowałem .

oznacz moderatorów
Robert11or
#8 Zapaleniec

Spojrzałem w ustawieniach ,to dwuetapowe logowanie jest aktywne od końca października.

oznacz moderatorów
pecela
#20 Guru ⭐⭐

@Robert11or

Logujesz się tylko przez aplikację? Logowanie przez przeglądarkę, to osobne urządzenia (każdą przeglądarkę liczymy jako osobne urządzenie). Np do społeczności nie wejdziesz przez aplikację i już masz drugie urządzenie na liście. 

Także wylogowanie, także automatyczne lub usunięcie ciasteczek i ponowne zalogowanie, powoduje utworzeniu nowego urządzenia na liście. Urządzenia zidentyfikowane są po ciasteczkach, nowe ciasteczko = nowe urządzenie. 

Do tego jak masz połączenie z menedżerem paczek Inpost, to też będzie się wyświetlać na liście urządzeń, bo w końcu musi jakoś pobierać zamówienia. 

oznacz moderatorów
Robert11or
#8 Zapaleniec

Dziękuję za precyzyjne opisanie problemu po twojej wypowiedzi Jestem spokojniejszy. Tak loguję się przez przeglądarkę i z Inpostem jest tak jak piszesz. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów