Korzystam z Motoroli, a dzisiaj zauważyłem @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Proszę spojrzeć w mój profil,bo prz do nowym rokiem miałem problem z kartą.
@Robert11or a wylogowałeś wszystkie urządzenia? Masz włączone dwuetapowe logowanie?
Hej tak mam włączone dwuetapowe logowanie . Czy masz na myśli wylogowanie urządzeń z głównego konta google?
Sprawdzałem konto popatrz
@Robert11or Zdecyduj się gdzie jesteś, na stronie Google czy zalogowany na stronie Allegro.
Jeśli logujesz się poprzez Google no to wiadomo dlaczego masz wspólnika do konta. Ja też mam jedno konto gmail wspóldzielone z kimś kto czasem informuje mnie o swoich problemach, ale olewam to nie korzystam z tego konta.
Myślałem że ma to z tym coś wspólnego . Tak loguje się przez Google.
To ciekawe dlaczego było aż 11 nieznanych urządzeń zanim rozwiązałem problem z kartą, nawet bym nie wiedział gdyb nie sprawdził oczywiście je szybciej wylogowałem .
Spojrzałem w ustawieniach ,to dwuetapowe logowanie jest aktywne od końca października.
Logujesz się tylko przez aplikację? Logowanie przez przeglądarkę, to osobne urządzenia (każdą przeglądarkę liczymy jako osobne urządzenie). Np do społeczności nie wejdziesz przez aplikację i już masz drugie urządzenie na liście.
Także wylogowanie, także automatyczne lub usunięcie ciasteczek i ponowne zalogowanie, powoduje utworzeniu nowego urządzenia na liście. Urządzenia zidentyfikowane są po ciasteczkach, nowe ciasteczko = nowe urządzenie.
Do tego jak masz połączenie z menedżerem paczek Inpost, to też będzie się wyświetlać na liście urządzeń, bo w końcu musi jakoś pobierać zamówienia.
Dziękuję za precyzyjne opisanie problemu po twojej wypowiedzi Jestem spokojniejszy. Tak loguję się przez przeglądarkę i z Inpostem jest tak jak piszesz. Pozdrawiam