anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odbiór paczki

rudzielec10824
#10 Popularyzator#

Witam ,mam problem z Dino w Młodzawy Duże 14 . 28-400 Pińczów. 

Paczka jest w Dino i to nawet dwie lecz internet w tym Dino nie pozwala odebrać przesyłek .  Jutro jest dzień wolny więc kolejne dzyeoen stresu.  Pracownicy Dino nic nie robią w celu rozwiązania  sytuacji. mówią że upłynie czas n odbiór to zwrócą paczkę kurierowi DPD.  W dniu 30 kwietnia 2025.  byłam dwa razy w tym sklepie po odbiór paczki. pracownik odmówił poświadczenia że internet nie działa.

Co wy na to  . Dino jako pierwsze występuje w opcjach dostawy  na  moim terenie .    @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@rudzielec10824  podaj numer przesyłki i zamówienia

oznacz moderatorów

rudzielec10824
#10 Popularyzator#

1016217619015U  jeszcze są dwie przesyłki na to Dino. Jedna aktualna/ środa  30 kwietnia . druga na piątek. 2 Maja 

oznacz moderatorów

rudzielec10824
#10 Popularyzator#

Paczkę fizycznie miałam w rękach więc szukanie jej w systemie nic nie da . W allegro jest odznaczona jako gotowa do odbioru. Teraz pozostaje opisanie tego konkretnego marketu na Facebook. Obawiam się że Dino nic z tym nie zrobi.   Allegro pewno też nic z tym nie zrobi bo nie będzie łączności internetowej z tym konkretnym sklepem w piątek. Powiem szczerze że to są jaja żeby polecać takie miejsce odbioru przesyłek w systemie Allegro.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@rudzielec10824 Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz, najlepiej na czacie. Doradca skontaktuje się w tej sprawie z punktem. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

rudzielec10824
#10 Popularyzator#

Dzięki, zaraz pisze 

oznacz moderatorów

rudzielec10824
#10 Popularyzator#

system nie pokazuje że taka paczka istnieje. Zostałam z ręką w nocniku na obecną chwilę.   Dziś sklep zamknięty, jutro ostatni dzień na odbiór paczki. Link nic nie dał . 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@rudzielec10824 Wybierz jakikolwiek inny temat rozmowy, następnie zostaniesz przekierowana do odpowiedniego zespołu.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

rudzielec10824
#10 Popularyzator#

Screenshot_20250501-085538.png

oznacz moderatorów