Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam ,mam problem z Dino w Młodzawy Duże 14 . 28-400 Pińczów.
Paczka jest w Dino i to nawet dwie lecz internet w tym Dino nie pozwala odebrać przesyłek . Jutro jest dzień wolny więc kolejne dzyeoen stresu. Pracownicy Dino nic nie robią w celu rozwiązania sytuacji. mówią że upłynie czas n odbiór to zwrócą paczkę kurierowi DPD. W dniu 30 kwietnia 2025. byłam dwa razy w tym sklepie po odbiór paczki. pracownik odmówił poświadczenia że internet nie działa.
Co wy na to . Dino jako pierwsze występuje w opcjach dostawy na moim terenie . @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@rudzielec10824 podaj numer przesyłki i zamówienia
1016217619015U jeszcze są dwie przesyłki na to Dino. Jedna aktualna/ środa 30 kwietnia . druga na piątek. 2 Maja
Paczkę fizycznie miałam w rękach więc szukanie jej w systemie nic nie da . W allegro jest odznaczona jako gotowa do odbioru. Teraz pozostaje opisanie tego konkretnego marketu na Facebook. Obawiam się że Dino nic z tym nie zrobi. Allegro pewno też nic z tym nie zrobi bo nie będzie łączności internetowej z tym konkretnym sklepem w piątek. Powiem szczerze że to są jaja żeby polecać takie miejsce odbioru przesyłek w systemie Allegro.
@rudzielec10824 Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz, najlepiej na czacie. Doradca skontaktuje się w tej sprawie z punktem.
Dzięki, zaraz pisze
system nie pokazuje że taka paczka istnieje. Zostałam z ręką w nocniku na obecną chwilę. Dziś sklep zamknięty, jutro ostatni dzień na odbiór paczki. Link nic nie dał .
@rudzielec10824 Wybierz jakikolwiek inny temat rozmowy, następnie zostaniesz przekierowana do odpowiedniego zespołu.