anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ominąć promowane i sponsorowane

macgyver74
#9 Pomysłodawca#

Probuje znalezc interesujacy mnie produkt. W tym celu otwieram kategorie i ustawiam filtry oraz sortuje od najnizszej ceny. W wynikach wyszukiwania pojawiaja sie najpierw oferty sponsorowane i promowane, ktore mnie nie interesuja, natomiast jest ich bardzo duzo i co jakis czas sie powtarzaja, przeplatajac sie wzajemnie w wynikach. Przebilem sie przez kilkaset niechcianych ofert (sposrod 30 tysiecy) i wyszedlem...

Czy da sie to jakos pominac?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

komis-bell
#21 Demiurg#

Nie. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Możesz trochę tylko zawęzić, np region wysyłka ze Smartem, ale że u góry są sponsorowane - nie.

oznacz moderatorów

macgyver74
#9 Pomysłodawca#

Czyli jedynym wyjsciem, zeby nie marnowac czasu na przechodzenie przez spam, jest rezygnacja z szukania ofert na allegro. No, tak...

oznacz moderatorów

Client:126207508
#9 Pomysłodawca#

Powinny być takie opcje np. w wyborze filtrów (pomiń sponsorowane/promowane), natomiast z pewnością Allegro nie będzie chciało wprowadzić takich, przyjaznych użytkownikom opcji, wiadomo - chodzi tylko o pieniądze.

Warto jednak podsunąć pomysł Moderatorom, może istnieje jakieś światełko w tunelu 🙂

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@Client:126207508  myślę że opcja pominięcia ofert sponsorowanych czy promowanych jest tak samo realna jak opcja pominięcie reklam w telewizji.....

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Jak by była jakaś furtka by ominąć takie aukcje to nikt by nie chciał płacić za taką usługę .

oznacz moderatorów