anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

opłata

ed2626
#7 Wielbiciel#

Od początku roku żądacie ode mnie opłaty za - chyba - sprzedaż czegoś tam w ub. roku. Chodzi o 11.60 zł. Mam na koncie A. nadpłatę 12 zł, po pierwszej nieudanej próbie zapłacenia tych cholernych 11.6 dopłaciłem drugie 12 zł, ale - choć myślałem, że z automatu pobierzecie swoje pieniądze - nie udało się! Po wielu, naprawdę wielu próbach kontaktu trafiłem na człowieka-konsultanta, nie na listę FAQ - i też się nie udało. W finale rozwiązania sprawy poprosił o jakieś dane, których nie posiadam już, bo zmieniłem komp a na danych z All. nie umiem znaleźć potrzebnych danych. 

Odpowiadam więc ostatecznie: nie będę już sobie zawracał głowy waszymi 11.60 PLN! Macie 24 złote, zabierzcie je w całości i odczepcie się ode mnie. Nie umiecie załatwić sprawy tak, żeby nie **piiip**ć klienta to się bawcie sami.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_

Musiałbyś chyba zalogować się na poprzednie konto (to z zadłużeniem i tam wpłacić), z tego tę nadpłatę możesz sobie wypłacić. Teraz prędzej Ci zablokują wszystkie konta i oddadzą to do windykacji, blokując przy okazji wypłatę tej nadpłaty niż to przeksięgują. 

Jedyne co chyba możesz to pisać tu o pomoc w zalogowaniu się na poprzednie konto (na lokalnym powinieneś mieć jego nazwę co ułatwi sprawę) Skontaktuj się z nami - Allegro Pomoc

Jak odzyskasz dostęp to będziesz mógł opłacić. Ile odzyskanie dostępu zajmie nie wie nikt. Kontakt bywa z nimi trudny ale innej opcji nie ma, jak nie chcesz z blokadą skończyć.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ed2626 masz dwa konta na Allegro i nie jesteśmy w stanie przekazać nadpłaty z jednego konta na spłatę zadłużenia na drugim koncie. 
Na koncie, z którego piszesz masz nadpłatę, czy chcesz, abym podała login konta, na które powinieneś się zalogować, aby opłacić rachunek? E-mail, na który zarejestrowane to konto, to: Twoje imię i nazwisko @ Twoje imię i nazwisko .pl. 
Może to pomoże Ci zalogować się na to konto. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów