Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.

Dzisiaj z Allegro zniknęła opcja czarnego motywu - włączył mi się biały, i nie mam opcji uruchomienia czarnego. Jeszcze kilka dni temu normalnie miałem czarny motyw, a dzisiaj nie da się go włączyć i mam całe allegro białe.

Problem pojawił się wczoraj. Potwierdzam że na innych przeglądarkach ciemny motyw również nie działa

Mam ten sam problem! I na Windows 11 z Firefox i Chrome i na telefonie tez. Przez dwa dni bylo na przemian jasny/ciemny, a dzis w ogole ciemny nie dziala. Tez probowalem wszystkiego, czyszczenie cookies, tryb incognito, grzebanie w ustawieniach, ale bezskutecznie. Dlaczego nie moge wymusic ciemnego w ustawieniach? Moge wybrac tylko bialy albo "dopasuj do urzadzenia"? Zreszta urzadzenie ma wszystko ustawione na ciemno - wiec tez powinno dzialac... Ratunku, bo az lzy z oczu wyciska ta wszechobecna bialosc.

To pewnie nie problem tyllko celowe dzialanie , Wybór Jasny motyw , lub ciemny motyw z przeglądarki , Moja przeglądarka ma ustwaiony ciemny motyw a mimo to allegro wypala oczy na OLED !!! Gdzie tu ekologia ,tfuu

Dzień dobry,
podłączam się pod temat, u mnie dzisiaj na komputerze sprawdzane na dwóch przeglądarkach ( edge i chrome) motyw sam się zmienił na biały...mimo tego że systemowo mam ustawiony motyw/tryb ciemny. Ktoś dobrze wcześniej zauważył, że jak wybierze się konto firmowe to motyw zmienia się na czarny, a jak wracam na konto prywatne to motyw znowu zmienia się na biały. Ewidentnie komuś z działu technicznego IT się nudzi. Kiedy można się spodziewać naprawy ww problemu...?
Pozdrawiam
DanielWoj1985
 MiMary

MiMary

Cześć, @DanielWoj1985. Dziękuję za sygnał. Temat już został zgłoszony do naszego działu technicznego, który zajmuje się rozwiązaniem problemu. Dam znać, gdy otrzymam więcej informacji 🙂

Super..... dziękuję za szybko reakcję.🙂 
Pozdrawiam
DanielWoj1985

u mnie to samo, na dwóch urządzeniach dzisiaj motyw nagle zmienił się na jasny i nie można wrócić do ciemnego... ciężko się z tego korzysta

Potwierdzam. U mnie ten sam problem. Wczoraj jeszcze było ok.
Gdzie podziała się opcja ciemny motyw???
Wypali mi oczy za chwile!!
I tak, mam windowza ustawionego na ciemny motyw i ustawione na "motyw urządzenia"... proszę nie psujcie 😞
 MiMary

MiMary

Cześć, @nazwa_usera. Dziękuję za sygnał, już to konsultuję z naszym działem technicznym. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam.
 MiMary

MiMary

@nazwa_usera, problem nie powinien już występować. 
Daj znać, czy po przełączeniu na ''motyw jasny'' i później z powrotem na ''użyj preferencji systemowych'' włączy się ciemny motyw. 
Ok, działa!

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ problem dalej występuje w sales center. Naprawcie bo mi wypala oczy... I dajcie opcję wymuszenia ciemnego motywu, a nie "dostosowania do motywu urządzenia", bo to niepierwsza taka awaria

gdzie to sie zmienia w ogole bo nie moge znalezc
edit: juz mam

Witam, u mnie nie pomogło. Przeglądarka Mozilla FIrefox

Gdzie to się zmienia? U mnie też dzisiaj od rana tylko jasny motyw i nie mogę nigdzie znaleźć opcji zmiany motywu
W salcesonie w ustawieniach konta, na Allegro na samym dole w stopce!

Dlaczego znowu coś zmieniliście na niekorzyść kupujących?
 MiMary

MiMary

Cześć, @Stalhelm. Ciemny motyw zadziała jeśli na Twoim urządzeniu korzystasz z ciemnego motywu systemu i w ustawieniach wyświetlania wybierzesz opcję ''Użyj preferencji systemowych''.