anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Paczkąla trafiła do złego paczkomatu w innym mieście

Client:86463042
#1 Nowicjusz

Witam, zamówiłem paczkę na pewien paczkomat. Po paru dniach bez jakiejkolwiek informacji o niej (w aplikacji InPost również nic) sprawdziłem status w aplikacji Allegro. Okazało się że paczka została wysłana a w polu adresu dostawy był wpisany zupełnie inny paczkomat w innym mieście po drugiej stronie Polski. To nie był błąd z mojej strony, bo w mailu z potwierdzeniem zakupu jest poprawny adres. Dziś ktoś odebrał paczkę a aplikacja allegro oznaczyła ją jako odebrana. Pierwszy raz mam tak dziwną sytuację i próbuje się skontaktować ze sprzedającym ale póki co nie odpowiedział. Co mogę w tej sytuacji zrobić?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Próbuj nawiązać kontakt z dostawcą ,bo albo on pomylił etykiety przy naklejaniu albo na sortowni odpadła 9jest tam sporo takich przypadków) i ekipa przepakowująca pomyliła paczki.

oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#13 Ambasador

@Client:86463042 podaj tutaj numer zamówienia i paczki, żeby  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  mogły sprawdzić

@kolekcjoner608 to mi nie wygląda na błąd dostawcy, (raczej sprzedawcy) jeżeli nie kupującego. Bo nawet gdyby były zamienione etykiety, to dane by były kupującego i nie byłoby możliwości odebrania paczki z punktu odbioru. Dodatkowo, kupujący nie widzi jej w aplikacji InPost, więc wygląda na nadanie, inną formą

oznacz moderatorów