Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie!
czy wy również otrzymujecie maile o możliwości zawieszenia konta? Od jakiegoś czasu dostaje maile „niby” od Allegro (wiadomość poniżej)
Twoje Zawiadomienie o zawieszeniu !
Cześć ,
czy ktoś się spotkał z czymś takim? W nic nie klikałam i nie aktualizowałam bo obawiam się że to oszustwo.
@Marcysia905 Przekieruj tego maila na phishing@allegro.pl. Zajmiemy się tą sprawą niezwłocznie.
Nie ma sprawy, już przekazuję dalej. Pozdrawiam
Witam. Również otrzymałem takiego meila. Oraz innego podobnego i niezwłocznych zmianach w regulaminie. Czy również mogę je przesłać pod wskazany adres email?
@TND1993 zrób to 😀
Dzień dobry Stan,
Nie mogliśmy zatwierdzić Twojego konta Allegro, ponieważ wystąpił błąd w Twoich danych rozliczeniowych. W związku z tym tymczasowo zawiesiliśmy Twoje konto na Allegro.
@zuzu10 Nie klikaj to wygląda na oszustwo, uważaj bo stracisz kasę.
@zuzu10 Lewizna.
@zuzu10 Cześć! Nie klikaj w żadne linki w wiadomości, a jeśli masz taką możliwość, to prześlij nam proszę tego mejla na adres phishing@allegro.pl (za pomocą opcji "przekaż dalej")
Już usunięty ___-
Proszę, aby zignorował Pan tę wiadomość i usunął ją ze skrzynki e-mail.
|
@szbki Cześć 🙂 Jest to próba wyłudzenia danych, nie klikaj proszę w żadne linki, to nie jest mejl od nas! Przekaż nam proszę tę wiadomość na phishing@allegro.pl (za pomocą opcji "przekaż dalej", żeby link pod frazą "AKTUALIZACJA" był klikalny).
Witam, Dostałam o informację o tymczasowej blokadzie o treści:
Informacja wysłana z maila: [edytowano] Mail wygląda jak od Allegro ale na moim koncie nie ma obecnie żadnej blokady. Czy ktoś kojarzy takie coś?
@Lanu_Store Cześć! Nie klikaj proszę w żadne linki, bo to próba wyłudzenia danych. Będę bardzo wdzięczna za przesłanie tej wiadomości (za pomocą opcji "przekaż dalej") na phishing@allegro.pl
Tak myślałam, dziękuję za odpowiedź. Prześlę do allegro.
Pozdrawiam
Dobry wieczór, dziś otrzymałam takiego samego e-mail z informacją o zawieszeniu konta na allegro. Czy też przesłać to do Pani na email podany w wiadomości? Nie otwierałam jej, od razu wrzuciłam do spamu, ale jeżeli jest to ważne mogę przesłać. Pozdrawiam Justyna
@just_yna0608 Tak, prześlij proszę tę wiadomość za pomocą opcji "przekaż dalej" na phishing@allegro.pl - wtedy będziemy mogli zgłosić do zablokowania stronę, do której kieruje link w wiadomości
otrzymałam e-maila żeby zaktualizować konto bo w przeciwnym razie będzie zawieszone po wejściu w aktualizacje chce żebym podała swoje dane do karty płatnicznej.
|
Nie mogliśmy zatwierdzić Twojego konta Allegro, ponieważ wystąpił błąd w Twoich danych rozliczeniowych. W związku z tym tymczasowo zawiesiliśmy Twoje konto na Allegro.
Wystarczy, że w dwóch krokach zaktualizujesz swoje dane bilingowe. Proszę kliknąć na poniższy przycisk i zaktualizować je w ciągu 12 godzin. W przeciwnym razie będziemy zmuszeni zawiesić Twoje konto na stałe.
[edycja]
Witam,
Proszę nic nie wypełniać jest to próba wyłudzenia danych.
Oszustwo: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_