Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od kilku dni w każdej przeglądarce, na każdym komputerze to samo. Czyszczenie cookies nic nie daje, instalowanie na nowo przeglądarki również, nawet takiej której jeszcze wcześniej nie instalowałem. Sortowanie działa jak chce, a w zasadzie nie działa. Czy to kolejny "test" z którego nie można się wypisać? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Wypisać, przecież to dla twojego dobra.😒
@resistdj tutaj tego nie widać, ale czy możesz zaznaczyć filtr "supercena" i pokazać mi wyniki wyszukiwań jakie widzisz na swoim koncie? Jeśli to nie problem to poproszę o zrzut całego ekranu.
A w jakim celu mam zaznaczać jakieś filtry które mnie nie interesują? Zaznaczam to co mnie interesuje, wybieram sortowanie jakie mnie interesuje i efekty widać na screenach. Proszę oto zrzut całego ekranu.
Ciekawy. Czy próbowałeś usunąć przeglądarkę?
Tak, próbowałem przeglądać bez przeglądarki również. To samo. Nawet w paincie jest ten sam błąd.
@resistdj Proszę Cię jeszcze o link do tych wyników wyszukiwania. Kiedy go dostanę, przekażę Twoje zgłoszenie do konsultacji w zespole technicznym.
Musiałbym stworzyć dokument na kilkaset stron i tam powklejać linki tyle tego jest. Nie mam czasu, poszukiwanie produktu który chciałem zakupić zajęło mi 20 min, podczas gdy w widoku ofert zajmowało 3 min.
@resistdj jeśli mamy to zweryfikować, poproszę jednak jeszcze o zrzut z filtrem "supercena" oraz link do wyników wyszukiwania, o który prosiła Natalia.
@resistdj Nie po to psuli, żeby teraz naprawiać. Psuj wziął kasę za innowację, słuszną linię ma nasza władza
@resistdj Ja cię pocieszę: nieprędko naprawią a może nigdy.
Przeglądarka to produkt Allegro i służy do tego żeby cię namówić żebyś kupił, ale nie to czego szukasz ale inny produkt który może ci wpadnie w oko. A to czego aktualnie szukasz to poszukasz ponownie jutro i może znowu kupisz coś niepotrzebnego. Przecież tak działa teraz handel
Kiedyś w markecie zawsze wiedziałem gdzie co lezy, szedłem i kupowałem. Teraz tak nie jest, obsługa co kilka dni przestawia regały i przenosi produkty. Klient ma szukać, nie powinien znajdować od razu, powinien coś jeszcze kupić przy okazji.
To skutki **piiip**ycznej decyzji allegro na temat grupowania produktów pod katalogami. Na razie możesz wejść w tryb incognito i tam niezalogowany przeglądać po staremu.
nie naprawią, bo wg nich nic się nie zepsuło