Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Dostałam ofertę pracy. Praca polega na odpisywaniu na wiadomości.Dostałam również do wglądu umowę i tam są wszystkie dane. Chciałabym się dowiedzieć czy to nie jakieś oszustwo. Pozdrawiam
@Edka134 jeśli to praca w Allegro, to na 100% oszustwo, jak chcesz pracować w Allegro to tutaj: https://jobs.allegro.eu/pl/
Tak, to oszustwo.
Właśnie się chciałam jakoś skontaktować z allegro czy to prawda ale nie mogę nigdzie znaleźć żadnych danych kontaktowych 🙈
Gdzie znalazłaś takie ogłoszenie i Kto się z Tobą kontaktował?
@NipponShorty takie ogłoszenia często są na FB, w swoich danych nawet wpisują , że pracują w Allegro, podają NIP i KRS, że niby wszystko legitne😉
Właśnie na Facebooku znalazłam ofertę pracy. Pani pisała że dostanę swój laptop i ktoś przyjedzie do mojej miejscowości żeby mnie przeszkolić. Podała wszystkie dane z allegro. Ale najpierw miałam zweryfikować się przez PayU
@Edka134 Weryfikacja przez PayU wyglądałaby tak, że w najlepszym wypadku tylko straciłabyś pieniądze a w najgorszym dodatkowo przekazałabyś oszustom swoje dane logowania do banku na podrobionej stronie.
Dlatego coś mi się tutaj nie podobało
Właśnie na Facebooku znalazłam ofertę pracy. Pani pisała że dostanę swój laptop i ktoś przyjedzie do mojej miejscowości żeby mnie przeszkolić. Podała wszystkie dane z allegro. Ale najpierw miałam zweryfikować się przez PayU.
Dane Allegro są jawne 🙂 A raczej na "facebooku" nie ogłaszaliby się że poszukują pracowników 🙂 prawda? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dlatego wolałam się upewnić. Dziękuję ☺️
Prawdopodobnie scam mający na celu zrobienie z Ciebie słupa.