anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z licytacja

Client:74514125
#10 Popularyzator#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Witam

Moze mi ktos wyjasnic,o co chodzi z kodem weryfikacyjnym?

Zalicytowalem(Numer oferty: 17837976832)jakis czas temu,a dzis chcialem podwyzszyc swoja oferte.Niestety ukazala sie informacja,ze potrzebuje dodatkowego potwierdzenia udzialu w licytacji.Mam  to zrobic za pomoca kodu wyslanego smsem na moj nr.telefonu.

Niestety mimo wielu prob,caly czas pojawia sie informacja,ze wystapily problemy z weryfikacja.

Aukcja konczy sie dzis wieczorem,wiec raczej juz nie zdaze wziac w niej udzialu,ale niestety trafilem na jeszcze jedno interesujace mnie ogloszenie,i spotkalem sie z taka sama sytuacja.

Dzis rano napisalem w tej sprawie do Allegro,ale niestety nie otrzymalem odpowiedzi.

Mieszkam zagranica(ale adres do wysylki jest w Polsce),wiec oczywiscie mam inny prefiks,i moze stad te problemy?

Do tej pory jednak nigdy nie spotkalem sie z taka sytuacja,tym bardziej,ze sa tez inne (i wczesniejsze) licytacje,ktore przebiegaja bez takich dodatkowych utrudnien.

Ponoc jestesmy w strefie wolnego handlu,a w ten sposob mocno ograniczacie swoj rynek zbytu.

Bede wdzieczny za kazda pomoc,i (lub) informacje na ten temat.

Pozdrawiam,

W.Wyrobek

Holandia   

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Client:74514125 daj proszę znać, czy nie otrzymujesz kodu sms czy po wpisaniu kodu pojawia się komunikat o problemie z weryfikacją? 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:74514125
#10 Popularyzator#

Nie dostaje kodu,a kiedy naciskam "wyslij ponownie"pojawia sie informacja o problemie z weryfikacja,i rada,zeby sprobowac za chwile.I tak przez caly dzien,a licytacja niestety skonczyla sie bez mojego udzialu.

Skad w ogole ten pomysl z podwojna weryfikacja?Tym bardziej,ze juz uczestniczylem w licytacji.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Client:74514125 wyjaśniam kwestię braku otrzymywania kodu SMS i wrócę tutaj gdy ustalę szczegóły. Czasami przy licytacji prosimy o dodatką weryfikację ze względów bezpieczeństwa, aby potwierdzić, że ofertę składa właściciel konta. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów