Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
zapłaciłem blikiem, pieniądze z konta zeszły ale allegro "krzyczy" że transakcja nie dokończona bo nie wpłynęły pieniądze, co robić?
U mnie to samo. Atrakcyjny przedmiot pewnie przejdzie mi koło nosa no ale cóż... Pieniądze pobrane, w dziale "kupione" wciąż info "dokończ płatność".
Nic nie jest rozwiązane, bo nadal płatność w toku. To jest jakiś żart by kupujący szukał odpowiedzi w internecie bo dla was za dużym problemem jest umieszczenie informacji na stronie głównej serwisu że są problemy z płatnościami Blikiem. Ważne że leci hajs w postaci prowizji, a klient niech się buja..
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ U mnie tak samo. Placiłem Blokiem, pieniążki z konta pobrane a w Allegro "Płatność w toku"
U mnie też problem, tyle że nawet nie wyświetla "w toku" tylko widnieje jako do spłaty chociaż pieniądze z konta poszły
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Opłaciłem paczkę blikiem pobrało pieniądze z Kanta a w aplikacji pokazuje że zakup jest nie opłacony
Jeżeli aukcję znalazłeś sam na Allegro czy allegro lokalnie, to się nie martw. Dzisiaj Blik ma problemy techniczne. Pieniądze powinny wrócić na konto do jutra.
Dzień dobry,
Zamówiłam produkt i zapłaciłam za niego Blikiem, potwierdzając płatność w aplikacji bankowej. Niestety, po odświeżeniu strony status płatności nadal wskazuje na oczekiwanie na potwierdzenie. Próbowałam anulować transakcję, ale po drugiej próbie kwota została pobrana z mojego konta dwukrotnie, a status zakupu się nie zmienił. Dodatkowo, gdy kliknęłam opcję "Kup ponownie" przy tym samym produkcie, płatność Blikiem nie była już możliwa.
Czy to problem techniczny? Z kim powinnam się skontaktować, aby zweryfikować transakcję lub odzyskać pieniądze?
Mam dokładnie tak samo, blik "zjedzony" z konta a płatność dalej nie zarejestrowana.
Witam,
Czy obecnie jest jakiś problem z przetwarzaniem płatności blikiem? Transakcja została zaksięgowana przez bank, strona zakupów na Allegro niestety pokazuje płatność w toku. Czy w tym przypadku najlepiej poczekać czy anulować płatność?
@maddak_md poczekać. Ostatnio blik zlapal zawieche
Nie miałem możliwości wybrania Blika - tylko zakup przy pomocy karty płatniczej albo przelew (Mtransfer). Również zjadło środki, a płatność nie przeszła.
Zapłaciłam za etui blikiem pieniadze zostały pobrane z konta a mimo to pisze ze zakup nie oplacony.. pierwszy raz mi się to zdarzylo @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Nataliaglapiak blik ma problemy techniczne. Trzeba czekać lub anulować płatność i opłacić inna metodą.
A jeśli problemy techniczne już znikną to co będę musiała zrobic? Zakup będzie oplacony automatycznie?
inne metody też nie działają - płatność poprzez Mtransfer również nie przeszła, a pobrało środki z konta.
@Nataliaglapiak @Djdidzejek @Client:44052296 obecnie występują problemy z płatnościami. Rozpoczęte płatności należy anulować i ponowić (zrobicie to w zakładce moje zakupy > szczegóły zakupu). Środki z nieudanej płatności wrócą na wasz rachunek.
@Syrena_zT Z tego co wiem nie ma możliwości aby anulować płatność za zakup na allegro lokalnie - co w takim przypadku?
Kupiłem przez Allegro Lokalnie przedmiot,który opłaciłem w aplikacji bankowej. Bank pobrał i przelał środki do Allegro,mam potwierdzenie płatności z banku. Dlaczego dalej pojawia się informacja że zakup został nieopłacony?
@barteck66 aplikacja jako szybka płatność czy blik (ma obecnie problemy techniczne)