anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z platnoscia alior

gem2005
#1 Nowicjusz#

Witam,

Platnosc alior nie przechodzi. Po przekierowaniu na stronę alior bank, wybieram opcję logowania jako klient indywidualny, ale zamiast przekierowania na stronę gdzie mogę wpisać login i hasło, pojawią się strona z wiadomościami "internal error " I "zastosuj formatowanie stylistyczne". 

Próbowałam i w tej samej przeglądarce mogę zalogować się do Alior poza allegro i nie ma żadnego problemu. Zgaduję więc że problem jest po stronie allegro. 

Proszę o informację skąd ten błąd.

Dziekuje.

Pozdrawiam

AO @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

munia231
#8 Zapaleniec#

Witam, 

Mam ten sam problem już od piątku. Prosimy o reakcję.

Pozdrawiam

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@gem2005 @munia231 zweryfikuję temat. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@gem2005 @munia231 skonsultowałam temat i otrzymała informację, że nie wykryto problemów po naszej stronie.
W takim przypadku zachęcam do:
- zmiany przeglądarki,
- kontaktu z bankiem. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mamfa
#7 Wielbiciel#

Mam ten sam problem, co robić?

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@mamfa czy próbowałaś zmiany przeglądarki lub/i kontaktu z bankiem? 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kwiatpustyni81
#1 Nowicjusz#

Od godz 15 w dniu wczorajszym mam dokładnie to samo. Wczoraj pisałem do Allegro i Pani Zuzanna dała rady od czapy np zmiana wyszukiwarki internetowej, usunięcie plików tymczasowych. Sprawdziłem na tym samym tablecie tylko z **piiip** na Alior Bank przekierowalo sprawnie i płatność przeszła. Zatem problem raczej po stronie Allegro leży. Dziś zgłosiłem też do Banku po 10 godzinie temat przyjęli i nawet znają z jakiegoś zgłoszenia o 9 rano dziś. Kiedy rozwiązanie Pan nie był w stanie powiedzieć:(

oznacz moderatorów