anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z przesyłką DHL Allegro

Wilczekstepowy
#13 Ambasador

Nie wiem o co chodzi. Czekam sobie dzisiaj na kuriera DHL Allegro, na ważną dla mnie przesyłkę do godziny 19.00. Czekam, czekam i nie mogę się doczekać. Zaglądam na Allegro a tam info o jakimś awizo o godzinie 17.35. Może mi ktoś coś wytłumaczyć? Bo po 11.00 dostałem informacje, że paczka została wydana do doręczenia. Zero wychodzenia z domu do tego czasu, zero informacji telefonicznej od kuriera. 

Numer zamówienia

bd4ed1b0-1429-11f1-95a3-ed3b558f3579

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

paumil71
#1 Nowicjusz

Miałam dziś tą samą sytuację, jak próbowałam zglosic skargę na stronie dhl, to nie rozpoznają numeru przesylki, bo jest z allegro i nie mam ani paczki, ani jak zgłosić reklamacji na kuriera

oznacz moderatorów

Wilczekstepowy
#13 Ambasador

Dlatego właśnie napisałem tutaj. 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Wilczekstepowy widze, że faktycznie zostało wystawione awizo dla tej przesyłki. Zweryfikuję sprawę z oddziałem doręczającym i wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Wilczekstepowy
#13 Ambasador

Od razu zaznaczam, gdyby ktoś szukał wymówek, że cały czas byłem w domu. Nie wiem pod jaką presją pracują kurierzy DHL Allegro, ale może nie miał czasu wjechać na 10 piętro i stąd taka jego decyzja. A wystarczyło zadzwonić to zszedłbym na dół przed klatkę wieżowca. Dziwne też było to, że sprzedawca nie miał opcji paczkomatu tylko kurier. 
W każdym razie dziękuję i czekam na odpowiedź. 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Często tu tak piszą.  Jak to dziadek mówił "co za darmo to...". Chcesz dobrego kuriera to go opłać...