Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam posiadam problem paczka miała być dostarczona dziś kurierem przewoźnik to yun express lecz jest godzina 20:25 i paczki dalej nie otrzymałem na na kolokacji widnieje jako w drodze a nie w doręczeniu co mam zrobić aktualnie i co z robić w przypadku gdy paczka dziś do mnie nie dotrze a na dziś był ostatni termin dostawy pozdrawiam i proszę o szybka odpowiedź @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
A jak dotrze jutro to problem? zawsze masz narzędzia jak zakup konsumencki, np. reklamacja.
Nie będzie to problem lecz wolałbym być o tym poinformowany
@Client:99321094 O które zamówienie chodzi?
Podać numer przesyłki? Bo nie rozumiem
YT2432121202001667
To krajowa przesyłka USPS (Poczta amerykańska). Nr przesyłki w USA to 9200190368827014278917.
Czyli co mam przez to rozumieć? Po prostu czekać?
@pecela
Przesyłka krajowa to przesyłka nadawana i doręczana na terenie tego samego kraju (w przypadku twojej przesyłki jest to USA).
@Client:99321094 nie chodzi o numer przesyłki. Proszę podaj numer zamówienia Allegro.
Sprzedający odpisał że paczka dotarła już na Polską pocztę lecz ja tego nigdzie nie widzę poniżej jest numer zamówienia
618af470-a3fb-11ef-bf89-0b1bf3481992
@Client:99321094 z tego co widzę, paczka idzie do USA, więc coś jest nie tak. Załóż dyskusję ze sprzedawcą. Możesz poprosić w niej o pomoc naszych doradców z Allegro.
Sprzedawca odpisuje po kilku dobrych godzinach a teraz w cale także jedyne co to mogę złożyć reklamację bądź nie wiem co
@Client:99321094 załóż proszę dyskusję ze sprzedawcą. W dyskusji sprzedawca ma 24 h na odpowiedź. Po tym czasie możesz poprosić pracownika Allegro o pomoc.
Złożyłem teraz tylko pozostaje czekać