anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy ze STREFĄ FACHOWCA

MAMY ROZWIĄZANIE!
wtrey
#8 Zapaleniec#

Witam,

Jest jakiś problem ze Strefa Fachowca Allegro ?

Cały czas pokazuje stan na 07.04.2023 i nie zalicza od 2 tygodni zakupów .... 

Problem występuje na wszystkich przeglądarkach, aplikacji

Za chwilę koniec miesiąca kwietnia  a ja nadal nie wiem czy i ile dostanę monet 

wtrey_0-1682336133984.gifPozdrawiam,

Wojtek 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@wtrey bardzo mi przykro, jednak faktycznie odnotowaliśmy problem w zgłoszonej kwestii. Zapewniam Cię, że nasz dział techniczny pracuje nad rozwiązaniem. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
grzegorz-skorupa
#8 Zapaleniec#

Witam. Chciałbym zapytać o strefę fachowca. Kupuję w wyznaczonych kategoriach a nie  przybywa mi pieniądze do  2500 zł żeby uzyskać  35 monet.  Proszę o pomoc.  Dziękuję. 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@grzegorz-skorupa licznik wydanych środków może błędnie działać, bo to błąd po naszej stronie za który przepraszam, ale monety do odbioru znajdziesz w tej zakładce. Gdyby się nie pojawiły, choć powinny, napisz proszę tutaj ponownie, wówczas będziemy to sprawdzać. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
mn_25
#7 Wielbiciel#

Od 20.07.24 wstrzymano naliczanie zakupów w Strefie fachowca. Problem wracający nagminnie może Allegro w końcu to naprawi?? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
mn_25
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Strefa Fachowca nie aktualizuje się od 22.07. Podsumowania miesiąca brak. Naliczania nowego miesiąca Brak. Problem powracający jak bumerang. Może Allegro z tym coś w końcu zrobi?  

oznacz moderatorów