anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy ze STREFĄ FACHOWCA

MAMY ROZWIĄZANIE!
wtrey
#8 Zapaleniec#

Witam,

Jest jakiś problem ze Strefa Fachowca Allegro ?

Cały czas pokazuje stan na 07.04.2023 i nie zalicza od 2 tygodni zakupów .... 

Problem występuje na wszystkich przeglądarkach, aplikacji

Za chwilę koniec miesiąca kwietnia  a ja nadal nie wiem czy i ile dostanę monet 

wtrey_0-1682336133984.gifPozdrawiam,

Wojtek 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@wtrey bardzo mi przykro, jednak faktycznie odnotowaliśmy problem w zgłoszonej kwestii. Zapewniam Cię, że nasz dział techniczny pracuje nad rozwiązaniem. 

Wiktoria
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów
grzegorz-skorupa
#8 Zapaleniec#

Witam. Chciałbym zapytać o strefę fachowca. Kupuję w wyznaczonych kategoriach a nie  przybywa mi pieniądze do  2500 zł żeby uzyskać  35 monet.  Proszę o pomoc.  Dziękuję. 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@grzegorz-skorupa licznik wydanych środków może błędnie działać, bo to błąd po naszej stronie za który przepraszam, ale monety do odbioru znajdziesz w tej zakładce. Gdyby się nie pojawiły, choć powinny, napisz proszę tutaj ponownie, wówczas będziemy to sprawdzać. 

Ola
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów
mn_25
#7 Wielbiciel#

Od 20.07.24 wstrzymano naliczanie zakupów w Strefie fachowca. Problem wracający nagminnie może Allegro w końcu to naprawi?? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
mn_25
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Strefa Fachowca nie aktualizuje się od 22.07. Podsumowania miesiąca brak. Naliczania nowego miesiąca Brak. Problem powracający jak bumerang. Może Allegro z tym coś w końcu zrobi?  

oznacz moderatorów