Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Jest jakiś problem ze Strefa Fachowca Allegro ?
Cały czas pokazuje stan na 07.04.2023 i nie zalicza od 2 tygodni zakupów ....
Problem występuje na wszystkich przeglądarkach, aplikacji
Za chwilę koniec miesiąca kwietnia a ja nadal nie wiem czy i ile dostanę monet
Pozdrawiam,
Wojtek
@wtrey bardzo mi przykro, jednak faktycznie odnotowaliśmy problem w zgłoszonej kwestii. Zapewniam Cię, że nasz dział techniczny pracuje nad rozwiązaniem.
Witam. Chciałbym zapytać o strefę fachowca. Kupuję w wyznaczonych kategoriach a nie przybywa mi pieniądze do 2500 zł żeby uzyskać 35 monet. Proszę o pomoc. Dziękuję.
@grzegorz-skorupa licznik wydanych środków może błędnie działać, bo to błąd po naszej stronie za który przepraszam, ale monety do odbioru znajdziesz w tej zakładce. Gdyby się nie pojawiły, choć powinny, napisz proszę tutaj ponownie, wówczas będziemy to sprawdzać.
Od 20.07.24 wstrzymano naliczanie zakupów w Strefie fachowca. Problem wracający nagminnie może Allegro w końcu to naprawi?? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Strefa Fachowca nie aktualizuje się od 22.07. Podsumowania miesiąca brak. Naliczania nowego miesiąca Brak. Problem powracający jak bumerang. Może Allegro z tym coś w końcu zrobi?