Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@CzarnaJagodka Widzę, że zakup został już przywrócony 🙂
Cześć, czy mógłby ktoś przywrócić na moim koncie ukryty zakup SILIKONOWA LAMPKA NOCNA DLA DZIECI MIŚ RGB LED Z PILOTEM XXL USB? Niestety lampka przestała działać i chciałabym zgłosić reklamację lub skontaktować się ze sprzedającym 😞
@Natalia-w1998 Gotowe 🙂
Jak cofnąć ukryty
,,hokus pokus ..? ,, a może inne czarodziejskie słowo ...
@Client:104314558 mogę przywrócić ukryty zakup, ale napisz proszę, o jakie zamówienie chodzi. Masz kilka ukrytych zakupów.
Witam. Czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów? Przez przypadek kliknęłam i nie mogę dokonać zwrotu @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@14paulisia07 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Dziękuję
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z marca ponieważ nie mogę zwrócić zakupu 😞
@Client:56638002 proszę! Zakupy z marca są ponownie widoczne na Twoim koncie.
Proszę o przywrócenie mojego zakupu (tabletki)
Dziękuję @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Madzia_az2 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.