Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@miszi88 przywróciłem zakupy.
Dzień dobry,
proszę o odkrycie wszystkich moich ukrytych zakupów.
pozdrawiam
@rafauofficial dzień dobry! Proszę, wszystkie zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
przez pomyłkę ukryłem ostatnie zakupy i nie wiem jak odkryć... Proszę o pomoc
@SlaWasII sam nie odkryjesz😉
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@SlaWasII przywróciłam ostatni ukryty na Twoim koncie zakup.
gdzie znajdę ukryte zakupy
@Client:33722412 jak dobrze ukryłeś, to nigdzie nie znajdziesz😉, ale możesz poprosić o przywrócenie
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:33722412 napisz proszę, czy chcesz, abym przywróciła wszystkie ukryte zakupy na Twoim koncie, czy jakieś konkretne?
Przywrócenie zakupu dekodera
RE: Kupiłeś i zapłaciłeś: DEKODER TUNER TV DVB-T2 HEVC H.265 FULL HD MINI STICK PILOT ZESTAW HDMI USB
@Client:57032024 Przykro mi, ale na koncie, z którego piszesz, nie ma takiego zakupu.
Cześć Krzysztof, |
kupiłeś DEKODER TUNER TV DVB-T2 HEVC H.265 FULL HD MINI STICK PILOT ZESTAW HDMI USB, a sprzedający BLOW_Electronic otrzymał Twoją wpłatę. |
Twój zakup: opłaconyz dnia 21 maja 2025, 14:34 |
@Client:57032024 To jest zakup z innego konta o loginie Client:63851261 😉 Przeloguj się na to konto- zakup jest widoczny.
Dziękuję, w końcu znalazłem, gorąco pozdrawiam
Czy można przywrócić usunięte zakupy?
@Client:111385015 samodzielnie nie przywrócisz zakupów. Daj proszę znać czy przywrócić dla Ciebie wszystkie zakupy czy jakiś konkretny. 😊
Cześć, @Client:80042810. Gotowe, przywróciłam ukryty zakup 🙂
Witam , proszę o przywrócenie ukrytego zakupu - Lego Icons z dnia 30.05 aukcja 17275308470 , z góry dziękuję