anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przypadkowo odebrałem cudzą przesyłkę, co teraz?

Client:68050642
#7 Wielbiciel#

Oczywiście, oto tekst do skopiowania:

Szanowni Państwo,

Piszę w związku z zamówieniem, które otrzymałem od Allegro. Otworzyłem paczkę, która była do mnie adresowana, ale zauważyłem, że obok niej znajdowała się druga paczka. Niestety, przez pomyłkę zabrałem także tę drugą paczkę, myśląc, że jest to moja własność.

Proszę o informację, jak mogę zwrócić tę paczkę i skontaktować się z właściwym odbiorcą. Załączam zdjęcie przesyłki oraz etykiety, aby ułatwić identyfikację.

Z góry dziękuję za pomoc.

Gdzie mogę to eyslac na jaki adres na paczce jest tylko jakiś numer kod . Paczka jest se sklepu HiM paczke odebrałem Świętego Mikołaja 1, 05-082 Blizne Łaszczyńskiego 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@Client:68050642  H&M od Świętego Mikołaja, to brzmi pozytywnie😉, ale może lepiej jak napiszesz  , no chyba, że moderatorzy wymyślą  coś innego🤔

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @mati_mat @gdvorek 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:68050642 dziękuję za wiadomość! Czy to był zielony automat Allegro One Box, czy Paczkomat InPost? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@la_nika  to był ten paczkomat

KOGIEL_T_0-1749059351909.png

ale Google  pokazuje, że tutaj😁

KOGIEL_T_1-1749059507239.png

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@Client:68050642 W takim wypadku najlepiej jak skontaktujesz się przy użyciu formularza Allegro, tak jak zaproponował KOGIEL_T, lub skontaktujesz się bezpośrednio z inPost.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@matt_rose  Do Inpost , to najlepiej + 48722444000😉, bo w przeciwieństwie do Allegro mają swój  numer telefonu😉

oznacz moderatorów