Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Tak, poproszę 😊
@darekxt przywróciłem wszystkie zakupy na Twoim koncie.
W zakładce Moje zakupy zniknęły mi zakupione produkty w terminie sierpień 2024-Maj 2025r.Szczegolnie zależy mi na produkcie zamówionym w marcu 2025 (Smartwatch Amoled Rozmowy 300) który chcę reklamować w ramach gwarancji .
Cześć @Client:95438687, zakupy zostały przywrócone 🙂
Witam zależy mi szczególnie na danych z zakupu smartwatcha w marcu 2025r
Z tego co widzę @Client:95438687, masz drugie konto, na którym dokonałaś zakupu zegarka. Nie jest to zakup ukryty, musisz zalogować się na swoje drugie konto 🙂
Problem jest w tym, że nie mogę zalogować się do tego 2 konta bo nie pamiętam hasła
Witam czy można prosić o przywrócenie zakupów z miesiąca maj i czerwiec 2025.
Cześć, @XxXGrzemasXxX. Zrobione 🙂
Super jednego brakuje 😉 chyba że ja się pomyliłem i kupiłem to w kwietniu a nie w maju
@XxXGrzemasXxX, przywróciłam transakcje z okresu 01.05.2025 - 30.06.2025. Jeśli mam przywrócić jeszcze jakiś zakup, to wystarczy, że podasz datę zamówienia/jego numer/numer oferty 😊
Bluza Tommy Hilfiger wydawało mi się że był maj
@XxXGrzemasXxX, przywróciłam zamówienie - było złożone 06.04.2025.
Dziękuję
A no jest pomyliłem sie kwiecień xd
Witam
Czy można jakoś przywrócić przedmioty ukryte z listy zakupów?
Chodzi mi o żarówki , kupione kilka dni temu
Dzień dobry drużynka, moderacja.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @bruce1811. Przywróciłam ukryte zamówienie.
Cześć, @Client:37955661. Chcesz, abym przywróciła wszystkie ukryte zamówienia, czy tylko jakieś konkretne?