Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
Dzień dobry, czy ja też mogłabym prosić o przywrócenie ukrytego zakupu butów damskich Reebok? Będę wdzięczna za pomoc.
Dzień dobry
Poproszę o przywrócenie zakopów z dnia 24 sierpnia 2025. Chodzi o reklamację. Wada ukryta podczas użytkowania
Z góry bardzo dziękuję za pomoc
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@ErnestMotovlog na tym koncie nie ma zamówień 24.08., są ukryte pozycje z 22.08. Czy to o nie chodzi?
@_HolaOla_ Jak to są opony motocyklowe to tak
@ErnestMotovlog odnalazłam to zamówienie i przywróciłam je już do Twojej zakładki.
@_HolaOla_ Bardzo dziękuję
@ErnestMotovlog nie ma sprawy i polecam się na przyszłość 🙂 Dobrego dnia!
Chciałbym przywrócic zakupy zrobione u sprzedającego 'TaniZamek' zrobione między lipcem a wrześniem 2025 roku. W sumie 5-6 transakcji
@eucaliptus przywróciłam do Twojej zakładki dwa zamówienia od tego sprzedawcy z tego okresu.
Proszę o odkrycie zakupu kosiarki AL-KO Honda chyba z zeszłego roku lub 2 lata temu
@ross_i07 Przywróciłam do Twojej zakładki zakupy z ostatnich 2 lat.
Dzień dobry zamówiłam w zeszłym tygodniu herbatę yerba matę yaguar 3 opakowania niestety nie chcący ukryłam zamówienie czy mogę prosić o przywrócenie. Mój nick kasia070482
@kasia070482 proszę, gotowe! 😊
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie historii moich zakupów z dnia 12.08.2026
@zpinvest na Twoim koncie nie widzę ukrytych zakupów z tego dnia.
Cześć proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
Proszę o przywrócenie pralki Whirlpool
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o przywrócenie zakupu wiertarko wkrętarki.