Allegro nie prekierowuje na stronę banku.
@Remek621 czy możesz doprecyzować sprawę? Czy niedogodności pojawiają się w wersji przeglądarkowej, czy w aplikacji Allegro?
Dziękuję za reakcję. Wypełniłem formularz opcje dostawy, klikam "Płacę" i mam puste okno. Nic się nie dzieje. Działam z PC, Firefoks 115.37 oesr 64 bity. System Windows 7.
Zapomniałem dodać, że kilkakrotnie anulowałem płatność i ponawiałem z tym samym skutkiem.
@Remek621 skonsultuję sprawę i wrócę do Ciebie.
@Remek621 wystąpiły chwilowe problemy z płatnościami, ale sytuacja została już rozwiązana 🙂
W takim razie dziekuję i kończę wątek i pozdrawiam
Pozdrawiam
Sytuacja nie została rozwiązana. Mam taki sam problem z Inteligo.
@jakubmj Widzę, że dzisiejsze zamówienia udało Ci się opłacić z konta Inteligo. Czy dobrze rozumiem, że problem już nie występuje?
U mnie to samo drugi dzień, też mam inteligo
Sytuacja jest cały czas problemowa. Mam to samo z Inteligo. Gdy wpisuję hasło pojawia się informacja: zły format hasła. Na konto banku loguję się bez problemu. Wcześniej na Allegro nigdy nie miałam problemów z przelewami, zawsze płaciłam przez przelew iPKO.
Ponawiam temat. Sytuacja jest cały czas problemowa. Płacę przelewem przez iPKO. Gdy po wpisaniu numeru klienta chcę wprowadzić hasło pojawia się informacja: zły format hasła. Wcześniej na Allegro nigdy nie miałam problemów z przelewami, zawsze płaciłam przez przelew iPKO. Wstępnie myślałam, że to awaria banku, jednak na konto banku loguję się bez problemu. Próbowałam dzisiaj 4 razy i za każdym razem bezskutecznie i taka sama informacja bez możliwości przejścia dalej na stronę banku ( nie płacę blikiem ).
U mnie podobna sytuacja. Chciałem wczoraj kupić używany telefon (w opcji "kup teraz") i po wybraniu metody dostawy oraz formy płatności "szybka wpłata" (przelew przez PKOBP czyli iPKO), a następnie kliknięciu "kupuje i płacę" serwis próbuje przenieść mnie do strony logowania banku, ale pojawia się tylko pusta strona na przeglądarce i nic więcej...
Podjąłem kilka prób i za każdym razem to samo (za każdym razem musiałem klikać "Anuluj płatność", odczekać jakiś czas, by podjąć kolejna próbę zapłacenia za zakup). Dziś rano to samo, więc wysłałem do sprzedawcy prośbę o anulowanie transakcji.
Natomiast bez problemu zalogowałem się przed chwilą na moje konto iPKO poprzez normalną stronę internetową iPKO i nie widzę żadnych komunikatów banku o ewentualnych awariach.
Tez miałem wczoraj (jakoś miedzy godziną 15:00 a 17:00), problem z płatnością poprzez iPKO, tylko u mnie po wybraniu metody dostawy i kliknięciu "Kupuje i płacę" gdy Allegro próbowało mnie przekierować na stronę logowania do iPKO, to wyświetlała się tylko pusta strona i nic więcej... Podejmowałem próby kilkakrotnie (za każdym razem najpierw anulując płatność), ale dzisiaj rano jest dalej to samo...
To wygląda na jakiś problem z PayPal, jakby z chwilą logowania w celu dokonania transakcji przez Bank PKO BP powstawał jakiś błąd, niemożliwy do przejścia. Najgorsze jest to, że często korzystam z Allegro i tylko taką formę płatności stosuję i nie wiem jak dalej dokonywać zakupu.🥺
Na stronę banku loguję się bez problemu, błąd logowania musi być po jakiejś innej stronie.
@Gosia1373 @KRZAGA_Outlet @outdoor-bazar @jakubmj
Konsultuję tę sprawę. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.
od dwóch dni allegro nie przekierowuje mnie do banku, co robić?
Witam podczas płatności bramka kieruje do ipko, tam na ekranie wprowadzania hasła dostaję czerwony komunikat 'Format hasła jest niepoprawny. Wprowadz hasło ponownie'
i ten komunikat pojawia sie za kazdym razem.
Problem zaczął się dzisiaj tj 2026/07/07/wtorek.
Pozdrawiam.
@seginus-vmx Jeśli problem pojawia się już po przekierowaniu na stronę logowania iPKO, konieczny jest kontakt z bankiem w tej sprawie.