Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
No jest to właśnie zakup z przed conajmniej 4 lat. Zakup za ponad 5000 zl. Ciezko mi powiedziec sama próbuje go namierzyc zeby dowiedziec sie szczegółów ale nie moge go znaleźć w historii.
@Margruba dzięki za informację, zakupy w zakładce są widoczne przez 2,5 roku, więc żeby dowiedzieć się więcej na jego temat musisz pobrać historię dotyczącą Twoich zakupów, wówczas będziesz miała dan wszystkich zamówień od początku konta.
Tutaj instrukcja jak to zrobić.
tak jak wyzej chcialabym odzyskac zakupiony produkt z funkcji ukryj zakup gdyz musze go zwrocic a nie moge, poniewaz przez przypadek nacisnelam ukryj przedmiot
Czy mogę poprosić o przywrócenie danych zakupowych z okresu marzec luty 2022 roku dziękuję
Czy istnieje możliwość przywrócenia ukrytych zakupów z ostatnich 60 dni?
@bursztynek16 proszę 🙂 Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Jak przywrócić ukryte zakupy allegro?@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@domino1780 Wystarczy dać nam znać i przywracamy zakupy 🙂
Przywróciłam dla Ciebie ukryte zakupy z września. Jeśli masz na myśli inne zamówienia, to daj znać 🙂
Dziękuję bardzo właśnie chodziło mi o zakup z września 😉
Dzień dobry,czy ja tez moge prosic o przywrócenie zakupu plecakow szkolnych w sierpniu? Były kupowane dwa plecaki czarne,albo jak wygodniej to poprostu cale zakupy z sierpnia 2023 r,dziekuje i pozdrawiam Anna M-
Jumbas2
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów do moich zakupów:
1. Polar 4F od sport city 119,99
2. Polar 4F od sportowe style 169.99
3. Polar 4F od www City sport pl 89.00
4. Polar damski 4F sklep Hona 134.90
Dziękuję.
@Client:86048677 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Witam potrzebuje odzyskać ukryty przeze mnie zakup. Opaska Mi band była kupiona w maju niestety musiałem ukryć zakup ponieważ był to prezent a teraz chciałbym to odzyskać aby sprawdzić do kiedy jest gwarancją 🙂 Jak to zrobić
Wszystko ok produkt się pojawił 🙂 Dziękuję 🙂
Chciałbym wystawić ocenę nożyc do żywopłotu tylko sobie ukryłem i teraz nie mogę znaleźć
Zakup we wrześniu
może tu znajdzesz sprzedawcę -https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/ocen-sprzedawce
lub ocena produktu tu -https://allegro.pl/opinie-produktowe/dodaj-opinie