Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dziękuję. Dlaczego użytkownicy nie mają dostępu do ukrytych zamówień? ja ukrywam je dlatego, aby nie mieć zbyt długiej listy zakupów oraz aby nie trzeba było się przez nią przekopywać, aby wrócić do danego zakupu i go ponowić.
@PawelCengiel, zamówienia są ukrywane tylko z ręki kupującego, który z jakiegoś konkretnego powodu nie chce widzieć transakcji na liście zakupów (np. ktoś nie chce, aby dziecko przez przypadek zobaczyło zamówiony prezent-niespodziankę :)). Taki zakup można jednak szybko przywrócić z naszą pomocą.
Cześć, @ad_fashion. Przywróciłam ukryte zamówienia z 7 stycznia 2025 🙂
Cześć, @Jadwiga1235. Przywróciłam ukryte zamówienie.
Opłacony słuchawki, i przypadkowo usunęłam z historii zakupów. Jak zwrócić, czy oni są anulowane czy jak? Co robić w tej sytuacji?
@Client:104811229 poczekaj na moderatorki lub napisz do allegro aby Ci przywrócili zakup
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi@Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Proszę przywrócić moje ukryte zakupy🙏🏻, jest opłacone i nie widzę czy ja to anulowałam czy co, bo przypadkiem ukryłam te zakupy
Cześć, @Client:104811229. Gotowe, przywróciłam ukryte zamówienie 🙂
Cześć, @Client:104811229. Przywrócić wszystkie ukryte zakupy, czy jakieś konkretne? 🙂
Cześć, ostatni zakup słuchawek dla dziewczynki
@Client:104811229, zakupy już zostały przywrócone.
proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dn. 10.01.2025 projektor LG
Gotowe, @Hera_2006. Przywróciłam ukryty zakup 🙂
Witam, proszę o przywrócenie historii zakupu, finish sól, nabłyszczacz, dziękuję!
@Client:86082204 Gotowe.
Dzień Dobry
Proszę Admina, o przywrócenie Zakupu z dnia . 02.12.2024 - sprzedawca nazwa : net-point_pl
Chcę Reklamować Nagrywarkę CD-DVD u tego Sprzedawcy - Gwarancja 24 miesiące .
pozdr Alan_700
@Alan_700 Gotowe.