Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@login117 oj przepraszam, teraz już na pewno wszystkie są 🙂
Dziękuję tak już wszystko jest 😄
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie aukcji dotyczącej zakupy kuli ortopedycznych łokciowych. Zakup miał miejsce prawdopodobnie w III kwartale 2024 r.
Pozdrawiam.
@Zamoth_ Proszę, gotowe! 😊
Proszę o przywrócenie moich zakupów w liście moje zakupy bo nie chcący
@Client:127719328 Gotowe, przywróciłam Twoje zakupy. 😊
Witam pisze w sprawie przywrócenia moich ukrytych zakupów ponieważ dzisiaj przez przypadek ukryłem zakupy które nawet jeszcze nie zostały do mnie wysłane. Zamówienie to dużo klocków lego
Cześć, @Client:128081099. Gotowe - zakupy przywrócone 🙂
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Witam, proszę o przywrócenie wszystkich moich zakupów z historii, które zostały usunięte.
Dziękuję!
@dawiddula proszę! Wszystkie zakupy są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z września 2024r. Chodzi o branzoletke meska z grawerem.
@iwona1120 proszę 🙂 Przywróciłam to zamówienie.
@Client:120582066 bardzo proszę, przywróciłam ten zakup.
proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@boniu_ab proszę! Zakupy są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Witam,chciałam się dowiedzieć jak odsłonić ukryte zakupy?
Poprosić moderację. Jak wstaną to odsłonią. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:95730535 napisz proszę jaki zakup mam odkryć? Może być nazwa przedmiotu, numer oferty, data zakupu, cokolwiek co pozwoli go odnaleźć.
Witam. W jaki sposób można przywrócić ukryty zakup? Kupiłem wiertarko-wkrętarkę, opłaciłem, a później anulowalem zakup. Przez przypadek ukryłem ten zakup. Potrzebuje tego, ponieważ muszę skontaktować się ze sprzedającym, ile dni mam czekać na zwrot środków.