anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pytam o allegro cash

MAMY ROZWIĄZANIE!
dewiza22
#7 Wielbiciel#

Dnia 08.03.2024r. wpłaciłam kwotę 120 złotych na allegro Cash do dziś nie został aktywowany. W czym tkwi problem?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@dewiza22 Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Agent555
#19 Nestor#

w_kiwi   

Czy ta promocja dotyczy nowych użytkowników u oni otrzymają 50 zł 

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Agent555 Promocja dotyczy użytkowników, którzy jeszcze nie aktywowali Allegro Cash. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
BUBISLAW
#7 Wielbiciel#

Dzisiaj otrzymałem informacją na infolini, że prawdopodobnie należę do grupy, dla której ta usługa n ie została aktywowana, czy to możliwe? konto od wielu lat, żadnych problemów, chyba nie małe obroty jako kupujący. proszę o wyjaśnienie. Jeżeli nie dla wszystkich, to dlaczego widzę reklamę tej usługi na swoim koncie?

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@BUBISLAW do weryfikacji i odpowiedzi na to pytanie potrzebne są szczegółowe dane o Twoim koncie, więc poproś o takie informacje na infolinii bądź przez formularz kontaktowy. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
BUBISLAW
#7 Wielbiciel#

Czy tu na forum mam podać dane. Czy moderator nie ma wglądu w moje konto?. W takim razie poproszę link do odpowiedniego formularza do akceptacji cash

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@BUBISLAW Nie, na forum nigdy nie podawaj swoich wrażliwych danych. Jao moderatorki nie zajmujemy się również kwestią weryfikacji Allegro Cash. Formularz kontaktowy znajdziesz tutaj

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@Agent555 Oferta jest ważna od 11 do 17 marca 2024 r  Tak nowych.

oznacz moderatorów