anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

pytanie o dyskusje która nie istnieje i cały szereg kompromitujących tematów

golabi
#7 Wielbiciel
Allegro ODEZWIE SIĘ KTOŚ DO MNIE Z NORMALNEGO MAILA CZY RÓWNOLEGLE Z SPRAWĄ PODRÓBKI PASKA DO CAN AMA MA SIĘ TOCZYĆ KOLEJNE POSTĘOWANIE Z ART 286 KK. Kontakt zerowy. Dostaje maile z prośbą o odpowiedz na pytanie w dyskucji która NIE ISTNIEJE. Nie istnieje również w zakładce kupione produkt który kupiłem. Generalnie nie ma po moim zakupie śladu.
I proszę oszczędzić mi i reszcie społeczeństwa **piiip**olenia o formularzach kontaktowych bo to u was nie działa. Celowo "was" z małej litery bo duża to oznaka szacunku a ja już go do was nie mam.
Screenów mam już pełny folder i to ostatnia próba mojego kontaktu w tej sprawie. Z następnym ide na policje do śledczego który uwielbia sprawy allegro. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   . 
oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20

quadowanie_pl
#8 Zapaleniec

będzie to sygnał żeby przestać korzystac z allegro. Samo wyjasnianie sprawy tego zakupu którego dotyczy dyskusja zajmuje mi mase czasu za któy nikt mi nie zapłaci a samo allegro skutecznie to utrudnia. Po co mam sie  wk......wiac skoro na sklepach zewnetrznych kupuje kilka do kilkunastu procent taniej ten sam produkt. Sam na siebie zły jestem że skusiłem sie na to co kupiłem bo niby allegro w razie czego allegro mi pomoże. Okazało się że niestety goooowno prawda. Trzeba naprawde sporego uporu żeby cokolwiek załatwić. Dziękuje grupie za rozwiązanie prowblemu. Allegro popisało się jak zwykle wyśmienitą niewiedzą i olaniem tematu. 

oznacz moderatorów