Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, czy mogę prosić o zdjęcie blokady z konta? Próbowałem zamówić 2 iPhone'y, wjechała blokada, a teraz nawet nie mogę kupić ręcznika papierowego (smartfony zamówiłem gdzie indziej).
@Client:106674110, możesz dalej kupować - ograniczenie zostało zdjęte 🙂
Czy możecie zdjąć również tę blokadę? Wiadomo, że ja kupuję i jest to coraz bardziej irytujące!
Cześć, @tompred. Już to sprawdzam.
Znów mam to samo ograniczenie 😕
Przepraszam , czy też mógłbym prosić o odblokowanie nie mogę robić zakupów
Cześć, @Client:111815539. Przekazałam Twoje konto do weryfikacji.
Hej mam taki sam problem
" wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz"
Prosiłbym o pomoc jeśli jest Pani tak miła 🙂
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję!
@Client:101371518 gotowe 🙂 Nie powinno już być problemu z zakupem
Cześć, ponownie przy próbie zakupu wyskakuje komunikat "wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz". Z góry dziękuję za rozwiązanie problemu i pozdrawiam.
@Client:106674110 Problem nie powinien już występować.
Hej, problem powrócił około po miesiącu 😕 "wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz". Czy jest możliwość zdjęcia blokady,
@Belcardi wszystko powinno działać już prawidłowo 🙂
"Nie udało się kupić produktu To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."
tez mam taki problem prosze o pomoc
@Client:136355639 wypełnij proszę i prześlij do nas formularz, który jest wskazany w tej wiadomości.
Cześć, niestety też mam ten sam komunikat. Prosiłbym o pomoc bo u mnie jest to dosyć często, a nigdy nie wiem o co chodzi.
@Client:115278600 odpisałem Tobie w innym wątku - możesz już robić zakupy na swoim koncie. Ograniczenie zostało zdjęte.
Witam,
Mam to samo, poprosze Moderacje o pozbycie sie blokady i nie zakladanie jej na przyszlosc. Z gory dziekuje. Ponizej tresc komunikatu, ktory sie u mnie wyswietla:
"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów
bezpieczeństwa chcemy jako Allegro
potwierdzić, ze to Ty robisz zakupy. Jeśli
możesz, poczekaj na weryfikacje lub wypełnij i wyślij formularz."
Pozdrawiam
@ASNclothes przekazałem zgłoszenie do zespołu, który zweryfikuje konto. Proszę o cierpliwość.
Jeżeli chcesz zapoznać się z powodem tego działania, to zrobiliśmy to na podstawie artykułu 2.12. b. Regulaminu Allegro.
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."
też mam taki problem prosze o pomoc
@Client:119785040 Cześć, zgodnie z komunikatem: poczekaj na weryfikację lub napisz do nas przez formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt