@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, czy mogę prosić o zdjęcie blokady z konta? Próbowałem zamówić 2 iPhone'y, wjechała blokada, a teraz nawet nie mogę kupić ręcznika papierowego (smartfony zamówiłem gdzie indziej).
Czy mi też mogłaby Pani zdjąc tą blokadę ?
Klient: 92 53 70 77
@Client:92537077 sprawdź proszę czy problem wciąż występuje, ponieważ nie widzę na Twoim koncie nałożonych ograniczeń.
Czy mogę również prosić o zdjęcie blokady? Pojawił się ten sam problem podczas licytacji.
Pozdrawiam
Przekazałem sprawę do odpowiedniego zespołu. Proszę o cierpliwość.
Dzień dobry, można prosić również o zdjęcie tej blokady? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka@MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry @Client:108781015! Problem nie powinien już występować.
Hej, również mam ten problem
"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów
bezpieczeństwa chcemy jako Allegro
potwierdzić, ze to Ty robisz zakupy. Jeśli
możesz, poczekaj na weryfikacje lub wypełnij i wyślij formularz." Allegro stwierdziło, że jestem botem i mi zablokowało zakupy. Bardzo proszę o zdjęcie tych ograniczeń, które system wyłapał automatycznie. Pozdrawiam serdecznie
mam to samo jak się tego pozbyłeś
Napisałem tutaj i się samo rozwiązało @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ 🙂
@la_nika dzień dobry, po wzięciu udziału z wielu licytacjach pod rząd także dostałem monit. Proszę o zdjęcie blokady. Z góry dziękuję.
NOGARD2222 Samo nie ale się rozwiązało, jak dużo licytujesz to zdarzają się takie....rzeczy.
I tak być nie powinno . Ja mam zwykle codziennie wystawionych po kilkadziesiąt aukcji które kończą się zawsze w przeciągu około półtorej godziny .Jak trafia się dobry klient który chce więcej pozycji kupić to musi szybko licytować aż w pewnym momencie wyłączają mu tę możliwość . Miałem już takich co mi potem o tym pisali i nawet niektórzy wmawiali mi że to ja ich blokuję.
Sam jestem w takiej sytuacji teraz. Aukcje mijają, a możliwość udziału jest zablokowana. Wysłałem maila formularzem i zgłosiłem sprawę tutaj, ale mimo upływu czasu konto jest dalej zablokowane.
Kiedyś dało się to szybko załatwić przez czatbota Alinę i wezwanie tam konsultanta. Teraz po prostu mam bana i nie mogę nic zrobić.
@szymasrlz ograniczenie zostało zdjęte, możesz już kupować i licytować.
Witam ta sama sytuacja komunikat "To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz"
Czy można prosić o pomoc.
Witam ta sama sytuacja komunikat "To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz"
Czy można prosić o pomoc.
@omega99dti @kotlet41 Przepraszam, że musieliście czekać. Ograniczenia zostały zdjęte z Waszych kont.
"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."
Ja również proszę o zdjęcie blokady, nie mam żadnego formularza.
@PrincipessaGiova Już zdjęto blokadę z Twojego konta. 🙂
Również prosze o ściągnięcie blokady: To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy.