Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam do splacenie ostatnie 2 raty na Monedo a tu wczoraj dostaje takiego maila<bedzie na samym dole> nie wiem jak do tego podejsc, Monedo/kreditech nie odbiera telefonu, a czytam opinie w necie ze ta kancelaria to tez niezla sciema, czy ktos z tym sie juz spotkal?
Szanowni Państwo,
Kancelaria Prawna Inkaso WEC S.A. z siedzibą w Łodzi działając w imieniu Kreditech SPV I ( Luxembourg) S.A. z siedzibą przy 2, route d’Arlon, L-8008 Strassen, Wielkie Księstwo Luksemburga zgodnie z umową z dnia 14 lutego 2021 informuje o zmianach w Umowie Pożyczki ZLP1283315R11
W załączeniu przesyłamy stosowną informację.
Wszystkie warunki pożyczki pozostają bez zamian. Od 15 lutego 2021 obsługą Państwa płatności będzie się zajmować Kancelaria Prawna Inkaso WEC S.A. w miejsce Monedo Polska sp. z o.o.
Dane do płatności:
[edycja]
Wyszukiwarka prawdę Wam powie https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/oznacz-przesy%C5%82k%C4%99-jako-dor%C4%99...
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Nie wiem jak to się stało, ale w poprzednim poście wkleiłem złego linka🙄
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/raty-monedo/td-p/164815
Trochę nie daje odpowiedzi ten temat co podesłałeś ale właśnie dostałem mejla z nowymi danymi do spłaty od WEC-a z niezmienionymi warunkami a w monedo pożyczka zniknęła. Zalogowałem się do e-wec i faktycznie tam teraz jest moja pożyczka.
@wenon91 Są tam odpowiedzi, również moderatorów, tyle że trzeba przejrzeć cały wątek.
A co z płatnościami automatycznymi karta? Trzeba to anulować czy to automatycznie przeniesie się?
A jakich danych do logowania tam użyć...
Dla mnie to jest jakieś nieporozumienie. W styczniu spłaciłam 6 rat do przodu przez monedo, na stronie WEC-a pokazuje ze następna ratę do zapłaty mam 30.03.2021
To jest jakaś kpina dla mnie
A to nie jest tak że szybciej skończysz spłacać mimo że płacone jest do przodu ? I ta ratę masz płacić i tak do końca marca?
Niestety nie. suma rat na stronie tej kancelarii jest wyliczona jakby moje 3 raty się rozpłynęły w powietrzu. Mam na szczęście na mailu i w banku potwierdzenia, wiec to jest teraz ich sprawa żeby ogarnąć ten syf który zrobili.
Ja też sprawdzałam w banku i mam wszystkie raty opłacone. Więc nie wiem o co chodzi.
Mam podobnie, nadpłacałam raty i spłaciłam ponad 700 zł z 1200 całości. Weszłam na ten "profil" na wec i wg tego do spłaty zostało mi nie niecałe 500, a prawie drugie 700. Napisałam do nich maila w piątek, czekam na odpowiedź.
Ja też dostalam takiego maila. A jak w chodzę w pożyczkę monedo to nie mam aktywnej pożyczki a powinnam mieć.
Witam , ten sam problem tylko u mnie spłacone było 12 rat mam screeny ze strony monedo a kancelaria wysłała harmonogram ze splaconymi 6 ratami , problem z kontaktem na razie nic nie załatwiłem , potwierdzenia wpłat wysłałem odpowiedzi zero 😉
Również mam ten problem, ale gdy kliknę płatność online życzą sobie prowizje w wysokości ok.4zl. Czy taka prowizja jest też pobierana przy wpłatach na numer konta?
Witam , czyli co logować się do tego weca czy to jakaś podpucha ??
Nie odpisali mi, ale zaktualizowali to na stronę. Sprawdź sobie może tobie tez już to ogarnęli jak wysłałeś im potwierdzenia. Ja jeszcze do monedo pisałam
Ktos wie co z płatnościami automatycznymi monedo? Mam ustawione tak, że co miesiąc 17go automatycznie monedo ściąga mi kasę z konto - Trzeba to anulować - jeśli tak to w jaki sposób, czy to automatycznie przeniesie się/wyłączy ?
I mnie to dopadło,dziwna praktyka,dzwoniłem do Monedo i niby potwierdzają, nowe zwyczaje według mnie powinniśmy dostać zmianę warunków pisemnie na adres domowy.